Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 9. 2016,
10.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,93

1

Natisni članek

Sobota, 10. 9. 2016, 10.12

6 let, 6 mesecev

Đokoviću so popustili živci: trgal si je majico #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,93

1

Novak Đoković se je v petek zvečer uvrstil v veliki finale, potem ko je po težkem dvoboju premagal Francoza Gaela Monfilsa. Srb pa je med dvobojem izgubljal živce do te mere, da je s sebe strgal majico.

Oba igralca sta bila na robu svojih moči, saj je šlo za precej naporen dvoboj. K temu pa je pripomogla tudi velika vlažnost. Težke razmere na igrišču pa so načele živce tudi prvemu igralcu sveta. Monfils je v tretjem nizu pri rezultatu 5:3 serviral za zmago v nizu. Đoković je povedel z 0:40 in imel kar tri žoge za odvzem servisa in tako ohraniti možnost za obstanek v tretjem nizu. Srb je vse tri žoge zapravil, na koncu pa je igro in niz dobil Monfils.

* V finalu OP ZDA stara znanca: Novak Đoković in Stan Wawrinka

V tistem trenutku so Đokoviću popustili živci do te mere, da je začel s sebe trgati majico. "Mučila sva se zadnja dva niza. Obema je bilo enako težko. Bilo je veliko ljudi na tribunah in vse skupaj je bilo še bolj naelektreno in bilo je zelo vlažno. Fizično je bil naporen dvoboj, a v odločilni trenutkih sem naredil pomembne spremembe z osnovne črte. On je atraktiven igralec, igral je zelo dobro in upam, da so vsi uživali v dvoboju," je po dvoboju povedal Nole, ki je pozneje tudi razkril, zakaj si je strgal majico.

V tretjem nizu so mu popustili živci. | Foto: V tretjem nizu so mu popustili živci.

"Nimam odgovora na to vprašanje"

"Zakaj sem jo strgal? Tudi sam se sprašujem. Ne vem, kaj mi je bilo. Nimam odgovora na to vprašanje. To se dogaja, vsi smo samo ljudje. To sem naredil v žaru borbe, vsi takrat naredimo stvari, za katere nam je pozneje žal. Oblekel sem novo in takoj mi je bilo bolje," se je pošalil prvi igralec sveta in mimogrede omenil, da so majice, ki jih nosi, zelo kakovostne.

In kje je končala strgana majica, v smeteh? "Verjetno, od takrat je nisem več videl," je še pripomnil 29-letni Beograjčan.

Ne spreglejte