Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
5. 4. 2017,
9.14

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,88

Natisni članek

Boris Becker Novak Đoković Davisov pokal Rafael Nadal

Sreda, 5. 4. 2017, 9.14

6 let, 7 mesecev

Je Novak Đoković lagal?

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,88
novak Đoković in Ana Ivanović | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Srbska teniška reprezentanca se bo konec tedna na domačem terenu pomerila s Španijo. Srbske barve bo branil tudi Novak Đoković, drugi igralec sveta, medtem ko Nadala ne bo v Beograd. Španec se je spraševal, ali je bil Đoković sploh poškodovan.

Rafael Nadal se je na zadnjem turnirju v Miamiju odkrito spraševal, ali je Novak Đoković zares poškodovan. Srbski zvezdnik je pred turnirjem na Floridi sporočil, da mora turnir izpustiti zaradi poškodbe komolca. Kot kaže, bo Nole ta konec tedna igral v Davisovem pokalu, ko bo Srbija v Beogradu gostila prav Španijo. Novak je 1. aprila že treniral na pesku.

"Ne vem, ali je Novak poškodovan"

"Ne vem, ali je Novak poškodovan, saj naslednji teden igra Davisov pokal … V tenisu se dogajajo različne stvari. Gasquet ima težave s slepičem, tudi sam sem to doživel. Murray? On ima rad ta turnir, zagotovo se nekaj dogaja," so bile besede Španca na eni izmed novinarskih konferenc v Miamiju, kjer se je prebil do finala. Tam ga je premagal zimzeleni Roger Federer.

Rafael Nadal | Foto: Reuters Foto: Reuters Rafael Nadal verjetno ne ve, za kaj gre

Srbska reprezentanca je imela v torek v Beogradu tiskovno konferenco. Tam je bil prisoten tudi drugi igralec sveta, ki je poudaril, da nima več težav s komolcem. "Vse je v redu, ne čutim nikakršnih bolečin v komolcu. Veliko časa sem posvetil rehabilitaciji in upam, da bom pripravljen za dvoboj," je uvodoma povedal 12-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam, ki je pozneje komentiral tudi besede Rafaela Nadala. "Nisva se pogovarjala, zato verjetno ne ve, za kakšno vrsto poškodbe gre. To je njegova stvar."

Andre Agassi meni, da ima Đoković zasebne težave. | Foto: Guliverimage/Getty Images Andre Agassi meni, da ima Đoković zasebne težave. Foto: Guliverimage/Getty Images

Agassi meni, da ima Đoković zasebne težave

Kaj se je v tem času dejansko dogajalo, ve samo Novak. Pred tedni je o njem spregovoril tudi nekdanji prvi igralec sveta Andre Agassi, ki meni, da ima Novak zasebne težave.

Beograjčan je še priznal, da mu je odmor prišel prav, saj je v tem času več časa preživel z ženo in sinom. "Seveda, po drugi strani sem želel igrati, ampak nisem bil pripravljen."

Na igrišče ga je pozval tudi Becker

Na socialnem omrežju se je oglasil tudi Boris Becker, nekdanji trener Novaka Đokovića, ki je Srba pozval, naj se čim prej vrne na igrišče. "Upam, da to gleda moj Novak Đoković. Čas je, da očistiš športne copate, popraviš lopar in se vrneš na delo," je med gledanjem polfinala v Miamiju komentiral legendarni Nemec.

Ne spreglejte