Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 6. 2018,
13.48

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo FIFA SP 2018

Torek, 5. 6. 2018, 13.48

5 let, 11 mesecev

Kdo sta silaka, ki bosta v Rusiji skrbela za Ronalda?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34
Cristiano Ronaldo | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Bikoborec Nuno Marecos in poklicni borec mešanih borilnih veščin Goncalo Salgado bosta tudi na svetovnem prvenstvu v nogometu, ki se v Rusiji začenja 16. junija, skrbela za varnost portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda. Glede na to, da je Ronaldo poleg Lionela Messija največkrat upodobljen v grožnjah džihadistične vojaške skupine Isis, njuna naloga ne bo tako preprosta.

Nuno Marecos in Goncalo Salgado (skrajno levo) sta Ronalda in njegovo družino spremljala že na finale lige prvakov v Kijev.  | Foto: Getty Images Nuno Marecos in Goncalo Salgado (skrajno levo) sta Ronalda in njegovo družino spremljala že na finale lige prvakov v Kijev. Foto: Getty Images

Po poročanju britanskih tabloidov omenjena varnostnika že dlje časa skrbita za varnost enega najbolj obleganih športnikov na svetu, Cristiana Ronalda. Z njim sta bila že konec maja v Kijevu, kjer je potekal finale lige prvakov, s tem da je eden budno pazil na Ronalda, drugi pa na Georgino Rodriguez, Ronaldovo partnerico in mamo najmlajšega od Ronaldovih štirih otrok.

Cristiano Ronaldo | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

In kdo sta silaka, ki bosta v Rusiji skrbela za Ronaldovo varnost? Prvi je Nuno Da Cruz Marecos, nekdaj vojaški padalec, ki se danes ukvarja s povsem drugačnim poslom, nastopa namreč kot bikoborec oziroma forcado. Gre za osebo, ki je v areni zadolžena za to, da ulovi bika, medtem ko ga preostalih sedem bikoborcev ukroti (vir: Wikipedia).

V dvojcu, ki skrbi za dobrobit Cristiana Ronalda, je tudi nekdanji padalec Nuno Da Cruz Marecos. | Foto: Facebook V dvojcu, ki skrbi za dobrobit Cristiana Ronalda, je tudi nekdanji padalec Nuno Da Cruz Marecos. Foto: Facebook

Drugi varnostnik, ki skrbi za dobrobit slovitega nogometaša, pa je Goncalo Salgado, poklicni borec mešanih borilnih veščin, ki nogometaša in njegovo družino ščiti tudi na počitnicah ter v Madridu.

Ne spreglejte