Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Četrtek,
29. 6. 2017,
21.40

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Trimo Trebnje Celje Pivovarna Laško Maribor Branik

Četrtek, 29. 6. 2017, 21.40

6 let, 6 mesecev

Rokometni prestopi v tem tednu

Celje osvežuje podobo in identiteto, Gorenjec v Romunijo

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
celje nova podoba | Foto Gregor Katič/Celje PL

Foto: Gregor Katič/Celje PL

Gašper Hrastnik, ki je v zadnjih letih igral za Maribor, se seli v Romunijo. Celjani so prenovili celostno podobo kluba. Trebanjski prvoligaš je v ekipo pripeljal dolgo pričakovanega levičarja.

"Pri razmišljanju o spremembi oziroma redefiniciji celostne podobe nas je vodila naša zgodovina in želja, da bi naredili podobo, ki bo lahko trajala in nas še tesneje povezala z okoljem v katerem delujemo. Verjamemo, da se bodo v našem razmišljanju in nadaljnjem načinu dela prepoznali tako naši navijači in sponzorji kot tudi vsi, ki v klubu delujemo, ter da bomo v skladu z novo podobo še naprej dosegali vrhunske rezultate na vseh področjih delovanja, v prvi vrsti pa seveda na igrišču.

Ni pa zgolj podoba tista, o kateri smo razmislili, jo osvežili, ampak smo v skladu s to klubsko strategijo redefinirali tudi identiteto kluba. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil agenciji Medias kreativ, ki razmišlja podobno kot mi, in vsem ostalim izvajalcem, ki so nam pomagali do tega lepega mejnika,« je ob tem povedal podpredsednik upravnega odbora celjskega kluba, Jernej Smisl.

Gašper Hrastnik (v sredini) se seli v Romunijo. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Gašper Hrastnik (v sredini) se seli v Romunijo. Foto: Urban Urbanc/Sportida

Ta je po novem tudi v vodstvu lige Seha, ki je eno od štirih tekmovanj, v katerih bodo nastopali Celjani. Tekmece za ligo prvakov bodo dobili v petek na žrebu. Še vedno pa čakajo na vratarja, saj je jasno, da Urh Kastelic odhaja v Zagreb. V Romunijo pa je odšel dozdajšnji desni zunanji Maribora, sicer pa Škofjeločan Gašper Hrastnik. Desni zunanji, nekdanji mladinski reprezentant, je podpisal za romunski CSM.

Predsednik Trima Toni Janc s Timom Rozmanom | Foto: RK Trimo Trebnje Predsednik Trima Toni Janc s Timom Rozmanom Foto: RK Trimo Trebnje

Obetavni Tim Rozman podpisal za Trimo

Tim Rozman, slovenski kadetski reprezentant, bo prihodnje tri sezone igral za Trimo. Lani osma ekipa državnega prvenstva si je še enega levičarja dolgo želela in ga naposled dobila. Rozman je zadnji dve sezoni igral za mladince Füchseja iz Berlina, občasno v družbi vrstnika Marka Ferjana, ki ga bodo v novi sezoni posodili drugoligašu Emsdettnu. Oba sta s kadetsko reprezentanco lansko poletje osvojila četrto mesto na evropskem prvenstvu.

"Po času v Nemčiji, kjer sem igral za mladinsko ekipo Füchse Berlin, sem vesel, da imam priložnost igrati v prvi slovenski ligi kot mladi igralec. Želim se razviti in izboljšati, da izpolnim svoje sanje postati profesionalni rokometaš. V Trebnjem bom imel profesionalno okolje, ambiciozen klub in priložnost za začetek študija in igranja rokometa na visoki ravni. Veselim se prihodnjih treh sezon in novega izziva," je dejal za spletno stran novega kluba.

Trimo je pred tem okrepil že njegov sin Anže Ratajec, ki je prišel iz Gorenja. Z zadnjo tekmo lanske sezone pa se je od igrišč poslovil Miha Murčehajič.

Ne spreglejte