Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 6. 2011,
19.33

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Matjaž Brumen Jure Natek Dragan Gajić

Nedelja, 12. 6. 2011, 19.33

8 let, 1 mesec

Izida tekme s Poljsko niso poznali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Izida tekme med Poljsko in Portugalsko igralci Slovenije niso poznali. Igrali so odlično, hitro in strpno. Najbolj pomembno pa - zmagovito. Navdušili so gledalce ter uresničili cilj. Srbija je tu.

Matjaž Brumen, reprezentant Slovenije: "Nismo vedeli rezultata s tekme Poljska – Portugalska, s tem se nismo obremenjevali. Vedeli smo, da moramo zmagati. Prikazali smo hitro igro, nekaj napak v obrambi in napadu smo naredili, a na koncu smo zasluženo zmagali. Veseli smo, da gremo na evropsko prvenstvo. Sedaj nas čaka zaslužen počitek, ko si moramo povrniti vse izgubljene moči." Jure Natek, reprezentant Slovenije: "Morda Ukrajina ni ravno nasprotnik najvišjega kakovostnega nivoja, a vseeno smo z dobro igro zadovoljili naše želje in želje gledalcev. Lepo je. Izpolnili smo cilj. Veseli smo lahko, da je naša mlada ekipa uresničila to, kar smo si zastavili. "

Dragan Gajić, reprezentant Slovenije: "Za razliko od tekme na Portugalskem, kjer smo taktično res zelo slabo odigral, smo proti Ukrajini pokazali popolnoma drug obraz. V napadu smo bili disciplinirani, nadigrali smo jih z isto igro kot tam. Lahko smo zadovoljni mi in publika."

Gorazd Škof, reprezentant Slovenije: ''Cilj smo izpolnili. Ne glede na to, da smo imeli priložnost v Srbijo kot prvi v skupini, moramo na koncu biti zadovoljni. Pomembno je, da gremo tja. Nismo bili na Švedskem, Hrvaškem, to se nam ne sme dogajati več. Zelo pomembno je, da se uvrščamo na velika tekmovanja." David Špiler, reprezentant Slovenije: "Še sedaj ne vem izida tekme s Poljske. Ta nas ni zanimal, igrali smo svojo igro, razmišljali le o nas. Današnja tekma je bila kot dan in noč z zadnjo na Portugalskem. Vesel sem, zadovoljen sem. Gremo v Srbijo.'' Boris Denič, slovenski selektor: "Statistika me danes ne zanima, pomembna je naša zmaga in uvrstitev na prvenstvo. Odigrali smo dobro, čestitati moram fantom za prikazano in za uvrstitev na prvenstvo. Bili smo strpni in odločni, pokazali smo samozavest, ki nas mora voditi tudi v prihodnosti."

Ne spreglejte