Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
31. 7. 2016,
8.49

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Ana Kovač, Thinkstock, Telekom Slovenije

Natisni članek

advertorial navijanje Telekom Slovenije Rio 2016 TvitajmoZaNaše

Nedelja, 31. 7. 2016, 8.49

2 meseca, 3 tedne

Prvi olimpijski radio že oddaja: prisluhnite podcastu #TvijtamoZaNase

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Ana Kovač, Thinkstock, Telekom Slovenije

ženska šport slušalke radio poletje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Olimpijske igre so pred vrati, tudi akcija #TvitajmoZaNase je že v polnem teku. Telekom Slovenije je za vse uporabnike pripravil olimpijski podcast, ki so ga pripravili skupaj s športniki, ki se odpravljajo v Rio, in drugimi, ki so del te zgodbe.

Olimpijci in vaše navijaške besede

Olimpijska vročica se nezadržno približuje. Privoščite si nekaj olimpijskega vzdušja in se prepustite podcastu #TvitajmoZaNase, kjer boste izvedeli marsikaj, česar o naših olimpijcih sicer še ne veste – na primer, kaj jim pomenijo vaše navijaške besede in podpora, ki jim jo izkazujete prek družbenih omrežij, ter česa si najbolj želijo od vas, navijačev.

Poslušajte podcast #TvijtamoZaNase 1:

Glavno besedo v podcastu imajo olimpijci Vasilij Žbogar, Peter Kauzer, Tanja Žakelj, Benjamin Savšek in Robert Renner, ki so povedali več o prihajajočem športnem izzivu, tvitanju ter najnovejši tehnologiji, s katero so se srečali v sklopu akcije Tvitajmo za naše, in sicer s 360-stopinjsko kamero Samsung Gear 360 in očali za navidezno resničnost Oculus.

Skupaj s preostalimi gosti se podcast dotika nekaterih drugih tem, ki se dogajajo v ozadju priprav na najbolj vroči dogodek letošnjega poletja.

Si športniki še predstavljajo življenje brez mobilnih telefonov in družbenih omrežij?

Benjamin Savšek med snemanjem videa v 360-stopinjski tehniki.  | Foto: Benjamin Savšek med snemanjem videa v 360-stopinjski tehniki.

Temelje podcastu, ki mu bosta sledila še dva, sta s predstavitvijo družbeno odgovorne akcije postavila vodja službe za tržno komuniciranje pri Telekomu Slovenije Niko Kušar ter namestnik generalnega sekretarja za področji financ in marketinga pri Olimpijskem komiteju Slovenije (OKS) Matic Švab, v imenu TOP (globalnega) olimpijskega partnerja Samsunga, ki je prispeval najnovejšo tehnologijo, pa je spregovoril vodja prodaje v Sloveniji Bernard Purkart.

O 360-stopinjskih kamerah in navidezni resničnosti smo povprašali multimedijsko podkovanega radijca Mateja Praprotnika, medtem ko so več o Braziliji, Riu ter o tem, kaj gre športnikom ob tem po glavi (in mislih oziroma tvitih) povedali "domžalsko-brazilski" nogometaš Juninho, slovenski olimpijski zmagovalec in vodja olimpijske odprave v Rio 2016 Iztop Čop ter športni psiholog Aleš Vičič.

Za koga se zbirajo tviti (in sredstva)? Pot v Rio Telekom Slovenije | Foto:

Akcija #TvitajmoZaNase letos poteka že tretjič – po Londonu 2012 in Sočiju 2014 –, njen glavni namen pa je, poleg spodbude slovenskim športnikom na družbenih omrežjih, zbrati 20 tisoč tvitov ter s tem zagotoviti dodatnih deset tisoč evrov, ki jih bo Fundacija OKS za športnike iz socialno ogroženih okolij namenila za športni razvoj prihajajočih rodov slovenskih olimpijskih junakov.

Več o akciji najdete TUKAJ.

Preberite še:

 

 

 

Ne spreglejte