Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 8. 2016,
17.10

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Rio 2016

Petek, 19. 8. 2016, 17.10

6 let, 7 mesecev

Kje boste lahko pozdravili slovenske junake Ria de Janeira?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Vasilija Žbogarja, 41-letnega primorskega jadralca, ki se iz Ria de Janeira vrača s (še eno) srebrno olimpijsko medaljo, boste lahko v Izoli pozdravili to nedeljo ob 17. uri, vsi olimpijci pa se bodo čez teden dni, 26. avgusta, predstavili v ljubljanskem BTC-ju, kjer jih čaka druženje z navijači.

Tri slovenske medalje iz Brazilije so navijači bučno proslavili, četrta, dosežena po zaslugi jadralca Vasilija Žbogarja, se v domovino vrača v nedeljo. Sprejem bo pred avtokampom Jadranka v Izoli z začetkom ob 17. uri.  | Foto: Tri slovenske medalje iz Brazilije so navijači bučno proslavili, četrta, dosežena po zaslugi jadralca Vasilija Žbogarja, se v domovino vrača v nedeljo. Sprejem bo pred avtokampom Jadranka v Izoli z začetkom ob 17. uri.

Slovenski olimpijci še ne bodo tako kmalu deležni počitka po sklenjenem štiriletnem olimpijskem ciklu. Po prihodu v domovino jih namreč čakajo sprejemi ter številne sponzorske in medijske obveznosti.

Po bučnih sprejemih za Tino Trstenjak in Ano Velenšek v Celju in živahnem druženju, namenjenem kajakašu Petru Kauzerju v Hrastniku, se naslednji v vrsti sprejemov obeta to nedeljo, 21. avgusta v Izoli. Tam bodo Izolčani svojega junaka, jadralca Vasilija Žbogarja, pozdravili v okviru ribiškega praznika.

Če mu želite stisniti roko in se dotakniti njegove tretje olimpijske medalje, potem bodite ob 17. uri pred avtokampom Jadranka. Dogajanje se bo kmalu zatem preselilo na Veliki trg, kjer se bo ob glasbeni spremljavi Rudija Bučarja, Primorskih Fantov, Enza Hrovatina in še nekaterih drugih izolskih glasbenikov žur nadaljeval vse do 20. ure, nato pa se bo slavje preselilo v prostore Jadralskega kluba Burja.

 

Druženje z olimpijci se obeta čez teden dni

Kaj pa ostali olimpijci? Tudi nanje niso pozabili. Naslednje veliko druženje bo čez teden dni, 26. avgusta 2016, ko se bodo vsi slovenski olimpijci v ljubljanskem BTC-ju družili z navijači.

Druženje s slovenskimi olimpijci bo prihodnji petek, 26. avgusta 2016, v ljubljanskem BTC-ju. | Foto: Vid Ponikvar Druženje s slovenskimi olimpijci bo prihodnji petek, 26. avgusta 2016, v ljubljanskem BTC-ju. Foto: Vid Ponikvar

Slovenske športnike s svežo olimpijsko izkušnjo bo najprej sprejel predsednik vlade Miro Cerar (ob 18. uri v Vili Podrožnik), uro pozneje pa se bodo lahko predali bolj sproščeno obarvanemu druženju z navijači. Če jih želite srečati, si rezervirajte čas. Dogajalo se bo pred halo A nasproti pivnice Kratochwill, so sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije.

 

Ne spreglejte