Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 5. 2015,
11.26

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Marko Mrak rekreacija maraton Ljubljanski maraton hujšanje zdrava prehrana advertorial

Torek, 19. 5. 2015, 11.26

3 mesece, 1 teden

Tecite z Enemonom in postanite maratonec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vsi tekaški navdušenci, ki tečete zaradi ljubezni do teka, pa tudi tisti, ki ste tek izbrali za oblikovanje postave, vabljeni, da se nam pridružite. Enemonove tekaške priprave se bodo kmalu začele!

Nekateri se za tek odločijo zato, ker bi radi preoblikovali svojo postavo in shujšali, saj je tek zelo učinkovita dejavnost za zmanjševanje telesne teže, drugi pa so zapisani teku, ker jim je ta način rekreacije najljubši.

Si želite jeseni preteči Ljubljanski maraton oziroma 10 ali 21 kilometrov in potrebujete strokovno vodstvo med pripravami? Ste pripravljeni na poseben izziv? Ni pomembno, ali tečete, ker je to vaš način življenja, ali zato, ker bi radi shujšali. Vse rekreativne tekače vabimo, da se pridružijo Enemonovim tekaškim pripravam.

Na prvem mestu priprav bo poleg teka pravilna prehrana. Ekipa strokovnjakov za prehrano pri Enemonu bo poskrbela za prehranski vidik priprav. Tako bo trening še bolj učinkovit, saj mu boste s kakovostno izbiro hrane nudili najboljšo mogočo podporo.

Prehransko obravnavo bo vodila ekipa Enemon, ki jo sestavljajo absolventa magistrskega študijskega programa Prehrana (MSc) Blaž Ferjančič in Vid Vičič v sodelovanju z dr. Ksenijo Podgrajšek, univerzitetno diplomirano inženirko živilske tehnologije.

Ekipa Enemon bo na začetku skrbno preučila prehranske navade nagrajencev in v okviru več prehranskih obravnav sproti načrtovala prehranske načrte za nagrajence, da tako optimalno dosežejo svoje cilje.

S pravimi strokovnjaki bo tek postal resnično pravi užitek, vaš cilj pa izpolnjen, ne glede na to, kakšen je. Tek bo postal vaš pravi zaveznik!

Udeleženci, ki jih bomo izbrali, bodo med pripravami uporabljali tekaško aplikacijo Plangorun, ki uporabniku pomaga načrtovati trening.

Celostna obravnava kandidatov

Dolgoletni kondicijski trener z veliko izkušnjami na področju vrhunskega športa in osebnega treninga Marko Mrak bo analiziral tehniko teka vsakega udeleženca priprav. Opravil bo antropometrijo, ki bo za tekače opora in merilo na poti do maratona.

Ne spreglejte