Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 11. 2022,
13.42

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Intersport Šmarna gora pohodništvo PR članek

Sobota, 26. 11. 2022, 13.42

2 meseca, 1 teden

Intersport in Adidas presenetila pohodnike na Šmarni gori

Oglasno sporočilo

V nedeljo 27. novembra, je bil na Šmarni gori prav poseben dan predvsem za njene obiskovalce. Intersport je v sodelovanju z znamko Adidas Terrex namreč prijetno presenetil ter obdaril pohodnike, ki so prišli na vrh te priljubljene ljubljanske točke.

Smarna.gora_4 | Foto:

Intersport, največja veriga prodajaln s športno opremo v Sloveniji, in Adidas sta v skupni akciji na nedeljski dan nagradila in spodbudila pohodnike, da kljub že skoraj zimskim temperaturam z rekreacijo skrbijo za zdrav življenjski slog.

Ob vznožju Šmarne gore, na priljubljeni poti "čez korenine", so pohodniki lahko prejeli žig, s katerim so na vrhu Šmarne gore na posebni točki Intersport – Adidas Terrex lahko prevzeli brezplačen čaj, kupon ugodnosti, najhitrejši pa tudi priročno darilo. Priložnost je bila tudi za ustvarjanje fotospomina, na tabli s podpisi pa so lahko pustili svoj pečat in potrdili svoj športni podvig tega dneva.

V športnem kotičku so bili na ogled izbrani kosi pohodniške kolekcije Adidas Terrex, ki je na voljo v prodajalnah Intersport in v spletni trgovini intersport.si.

Adidas je s pohodniško kolekcijo Terrex, ki so jo tudi v Sloveniji sprejeli z navdušenjem, vse bolj priljubljen med rekreativnimi pohodniki. 

Smarna.gora_5 | Foto:

"Adidas je v pohodniški segment s kolekcijo Terrex vnesel atletski duh znamke, hkrati pa so to uspešno združili z okoljskimi prizadevanji in ugledom znamke, ki med kupci uživa visoko zaupanje," so povedali v Intersportu.   

Obiskovalci Šmarne gore so bili nad akcijo navdušeni. Lep nedeljski dan, ki z vrha Šmarne gore ponuja izjemno lep razgled na Ljubljano z okolico, je na priljubljeno 669 metrov visoko točko privabil številne obiskovalce: od družin, parov, pohodnikov do vseh preostalih, ki so se odločili, da zadnjo novembrsko nedeljo preživijo aktivno.

 Naročnik oglasnega sporočila je INTERSPORT.

Ne spreglejte