Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 7. 2020,
16.40

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije SPINS XI SPINS

Petek, 17. 7. 2020, 16.40

3 leta, 10 mesecev

SPINS XI 2019/20

Olimpija ima največ najboljših, Maribor brez "stopničk"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51
Spins XI | Kdo bo letos prejel nagrado SpinsXI in na seznamu zmagovalcev nasledil Rudija Požega Vancaša, ki se letos ni prebil na širši seznam kandidatov? | Foto Vid Ponikvar

Kdo bo letos prejel nagrado SpinsXI in na seznamu zmagovalcev nasledil Rudija Požega Vancaša, ki se letos ni prebil na širši seznam kandidatov?

Foto: Vid Ponikvar

Znanih je 23 nominirancev za najboljšo enajsterico sezone SPINS XI 2019/2020 v Prvi ligi Telekom Slovenije in za najboljšega trenerja sezone v 1. SNL. Največ predstavnikov ima Olimpija (sedem), sledita Mura (pet) in Celje (štiri), Bravo in Maribor jih imata po tri, Aluminij pa enega. Ožji izbor najboljših nogometašev in trenerja sezone še vedno poteka na tej povezavi in bo za javnost (navijače) odprt do ponedeljka, 20. julija. 

Spins Gala
Sportal Ali veste, kdo je najboljši nogometaš Prve lige Telekom Slovenije?

Nagrada za najboljšega nogometaša oziroma nogometašico sezone je v svetu že dolgo ena najbolj cenjenih lovorik, saj gre za priznanje, ki ga podeljujejo soigralci in nasprotniki svojim stanovskim kolegom, ki so vse veščine nogometne igre spoznali med dvoboji na travnati površini. Letos poteka že 16. izbor najboljših nogometašev sezone. Zaradi prekinitve tekmovalne sezone, ki je bila posledica ukrepov pandemije novega koronavirusa, se letos ne izvaja glasovanje za najboljše nogometaše 2. SNL in nogometašice 1. SŽNL.

Na seznamu kandidatov je največ nogometašev vodilne Olimpije. Sledijo Mura s petimi, Celje s štirimi, Maribor in Bravo s tremi ter Aluminij z enim igralcem. | Foto: Blaž Weindorfer/Sportida Na seznamu kandidatov je največ nogometašev vodilne Olimpije. Sledijo Mura s petimi, Celje s štirimi, Maribor in Bravo s tremi ter Aluminij z enim igralcem. Foto: Blaž Weindorfer/Sportida

Nogometaši, trenerji, strokovna javnost (novinarji) in navijači izbirajo najboljše nogometaše in trenerja 1. SNL v sezoni 2019/2020. Nogometaši 1. SNL, trenerji in strokovna javnost (novinarji) so v preteklih dneh že oddali svoj glas. Ožji izbor najboljših nogometašev in trenerja sezone še vedno poteka na spletni strani spins11.si in bo za javnost (navijače) odprt do ponedeljka, 20. julija 2020, ko bodo javnosti predstavljeni še nominiranci za najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša sezone 2019/2020.

Kdo so kandidati za najboljšo enajsterico sezone?

Vratarji:

Matjaž Rozman (NK Celje)
Igor Vekić (NK Bravo)
Matko Obradović (NK Mura)

Spins 2020 | Foto: SPINS Foto: SPINS

Zveza SPINS | Foto: SPINS Foto: SPINS Napad SPINS | Foto: SPINS Foto: SPINS Trener SPINS | Foto: SPINS Foto: SPINS

Predrag Sikimić
Sportal Neverjetno, a resnično! Domžalam uspel podvig, ki bo še dolgo odmeval. #video
Bravo Maribor
Sportal Verjeli ali ne, Maribor je še lahko prvak!
Mura Olimpija
Sportal Nor večer! Olimpija spet prva, epski podvig Domžal. #video
Ne spreglejte