Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 2. 2020,
14.05

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

OK Merkur Maribor OK Maribor Sebastijan Škorc

Četrtek, 27. 2. 2020, 14.05

4 leta, 2 meseca

Podaljšanje sodelovanja

Škorc in Mariborčani še lep čas skupaj: "Podaljšali smo v minuti"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09
OK Merkur Maribor | Sebastijan Škorc bo trenersko taktirko Maribora vihtel še dve sezoni. | Foto Matjaž Kramberger

Sebastijan Škorc bo trenersko taktirko Maribora vihtel še dve sezoni.

Foto: Matjaž Kramberger

Trener članske ekipe OK Merkur Maribor Sebastijan Škorc je sodelovanje s klubom podaljšal za dve sezoni, do konca maja 2022.

Sebastijan Škorc
Sportal Sebastijan Škorc, možakar, ki v Mariboru piše pravljico #video

Mariborski odbojkarski klub bo tudi prihodnji dve sezoni na igrišču vodil Sebastijan Škorc. "Zgodba, ki smo jo začeli zlagati pred leti, postaja uspešna, zato niti za trenutek nisem pomislil, da ne bi podaljšal pogodbe. Ko sva se z direktorjem Matjažem Strdinom dobila na temo podaljšanja, je bilo podaljšanje dogovorjeno v minuti. Vesel sem, da ostajam v tako delovnem in ambicioznem klubi, s tesnimi sodelavci (Matjaž Strdin, Matjaž Kramberger, Mitja Hlastec, Alen Kranjc, Peter Možič, Tomo Dukarić, Martina Živko, Matic Fras…) in igralci bomo ustvarjali uspešno zgodbo še naprej. Zelo lepo je biti trener v domačem okolju, v klubu, kjer sem kot igralec preživel največji del svoje kariere, in v klubu, ki spet postaja eden izmed vodilnih klubov v Sloveniji. Z veseljem nadaljujem delo v Odbojkarskem klubu Maribor, s ciljem, da skupaj ustvarimo veliko," je ob podaljšanju sodelovanja za uradno stran kluba dejal Škorc.

V ekipi bodo poleg Škorca v prihodnji sezoni tudi Alan Košenina, Vid Koblar, Uroš Planinšič in Filip Uremovič. | Foto: Matjaž Kramberger V ekipi bodo poleg Škorca v prihodnji sezoni tudi Alan Košenina, Vid Koblar, Uroš Planinšič in Filip Uremovič. Foto: Matjaž Kramberger

"Odločitev o sodelovanju s Sebastijanom Škorcem pred tremi leti se je izkazala za eno ključnih pri uresničevanju ciljev. OK Maribor želi namreč ponovno postati stabilen klub in stalnica v vrhu slovenske odbojke. Sebastijan je bil že kot igralec neizprosen garač, delavec in je na teren s seboj s popolno predanostjo temu športu prinašal energijo, ki je 'okužila' preostale na terenu. Prav nič drugačen ni kot trener, pri čemer nam je s svojo zagnanostjo vsem vzor in inspiracija," pa pravi izvršni direktor kluba Matjaž Strdin.

Vodstvo kluba že sestavlja igralski mozaik za prihodnjo sezono. Pogodbene obveznosti še imajo perspektivni bloker Vid Koblar, slovenski reprezentant in podajalec Uroš Planinšič, libero in sprejemalec Alan Košenina ter bloker Filip Uremovič, ki tako ostajajo v klubu.

Maribor trenutno zaseda tretje mesto skupine za prvaka v državnem prvenstvu s štirimi zmagami in tremi porazi. 

ACH Volley Ljubljana : Fakel Novy Urengoy
Sportal ACH Volley spet pobegnil Calcitu
Ne spreglejte