Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
12. 9. 2012,
20.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Sreda, 12. 9. 2012, 20.41

8 let

Večja plača Ronaldu vrnila nasmeh

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je z reprezentančne akcije, v kateri je Portugalska dvakrat zmagala, vrnil zadovoljen. Le kako ne bi, saj naj bi prejemal za polovico večjo plačo?

Španski časnik Marca je namignil, da naj bi portugalskega asa kmalu po vrnitvi v Madrid čakala nova, posodobljena pogodba, na kateri naj bi bilo zapisano, da bi enoletna plača ''CR7'' namesto dosedanjih desetih znašala kar vrtoglavih 15 milijonov evrov. Zaradi stroge obdavčitve v domovini bikoborbe bi Real v tem primeru za Ronalda letno zapravil kar 23 milijonov. Čeprav je najboljši strelec Reala pred kratkim sporočil, da razlogi za njegovo zadovoljstvo pri španskih prvakih ne ležijo v denarju, bi lahko po njegovem najnovejšem sporočilu za javnost sklepali, da je jabolko spora pri ravnodušnosti ob proslavljanju zadetkov predstavljal prav zaslužek. ''Rad bi potrdil, da sem se ne glede na to, kakšno je trenutno stanje pogodbe, vrnil popolnoma osredotočen na klub, s katerim želim zmagati na vsaki tekmi in osvojiti vse lovorike za naše zveste navijače,'' je prek Facebooka sporočil javnosti Cristiano Ronaldo, pri tem pa imeli v mislih predvsem navijače.

S Portugalsko je na začetku kvalifikacij za SP 2014 opravil cilj, saj sta padla tako Luksemburg in Azerbajdžan. ''Dve tekmi – šest točk. Naloga opravljena. V torek bi lahko dosegli več zadetkov, a je bil Azerbajdžan čvrst tekmec. Najbolj je pomembno, da smo osvojili vseh šest točk. Zdaj, ko sem se vrnil v Madrid, pa je v mojih mislih prisoten le še Real,'' je še pojasnil. Konec tedna čaka ''bele baletnike'' zahteven izpit. Gostovali bodo v prestolnici Andaluzije, kjer jih bo na ''vročem'' štadionu Sanchez Pizjuan želela presenetiti Sevilla, v torek pa jih čaka poslastica uvodnega kroga lige prvakov, domača tekma z angleškim prvakom Manchester Cityjem.

Ne spreglejte