Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2023,
18.20

Osveženo pred

6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

Natisni članek

Druga liga sodniki ND Gorica

Torek, 24. 10. 2023, 18.20

6 mesecev

ND Gorica

Trdijo, da jih je oškodovalo že osem sodniških napak #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46
ND Gorica stadion | Foto www.alesfevzer.com

Foto: www.alesfevzer.com

ND Gorica se je pred četrtkovo tekmo druge slovenske nogometne lige z velenjskim Rudarjem v odprtem pismu obregnila ob sojenje. Zapisali so, da so jih sodniki večkrat oškodovali že v prejšnji prvoligaški sezoni, na 13 tekmah te sezone v drugi ligi pa so sami videli že osem napak sodnikov.

Beltinci
Sportal V Velenju brez zadetkov, izjemnega niza Beltincev je konec

Gorica po 13 odigranih tekmah in sedmih zmagah (dva remija, štirje porazi) na lestvici druge slovenske nogometne lige zaseda peto mesto (23 točk). V letos zelo izenačeni drugi ligi, ko za vodilnimi Beltinci zaostajajo sedem točk, šteje vsaka točka in zato tudi vsaka sodniška odločitev.

"Vemo, da smo krojači svoje usode in da je dogajanje v klubu in na igrišču odvisno le od nas samih. Zaradi tega močno obžalujemo vse slabe odločitve, predstave na terenu in zapravljene priložnosti, zaradi katerih smo si letos otežili boj za vrh drugoligaške lestvice," so zapisali v odprtem pismu, namenjenem primarno sodniški organizaciji. "Vseeno pa ne moremo mimo številnih spornih sodniških odločitev, ki nas oškodujejo že od začetka lanske prvoligaške sezone. O slednji ne bomo razpravljali, saj smo za izpad krivi sami. Letos smo zabeležili že osem sodniških potez, ki so botrovale trenutnemu izkupičku točk." 

Sestavili so celo video sedmih spornih odločitev. "Zato ta video namenjamo predvsem sodniški organizaciji. Upamo, da boste konkretno analizirali sodniške odločitve in usmerili sodnike, da se ne bo več ponavljalo, da različni sodniki iste situacije drugače sodijo in tolmačijo. Kakšnega ukrepanja pa tako ali tako ne pričakujemo. Želimo si samo zavedanja, da se nogomet igra s sodniki in ne zaradi njih," so še zapisali.

NK Beltinci
Sportal Neverjeten niz Beltincev se nadaljuje
Ne spreglejte