Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 4. 2024,
16.21

Osveženo pred

2 tedna, 3 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Zoran Barišić 1. SNL Nk Olimpija Zoran Zeljković

Petek, 12. 4. 2024, 16.21

2 tedna, 3 dni

Odzvali so se na zapise v medijih

Olimpija: Zoran Zeljković ima neomajno podporo vodstva kluba

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
NK Olimpija Zoran Zeljković | Pri Olimpiji pravijo, da ima glavni trener Zoran Zeljković neomajno podporo vodstva kluba. | Foto www.alesfevzer.com

Pri Olimpiji pravijo, da ima glavni trener Zoran Zeljković neomajno podporo vodstva kluba.

Foto: www.alesfevzer.com

Pri NK Olimpija so se odzvali na nekatere zapise v medijih, da naj bi se glavnemu trenerju članskega moštva Zoranu Zeljkoviću tresel stolček. V sporočilu za javnost so med drugim zapisali, da trenutna podoba moštva na zelenici sicer ne prikazuje želenega stanja, a da ima Zeljković trenutno neomajno podporo vodstva kluba.

Ivan Durdov NK Olimpija
Sportal Pet golov Olimpije, a le točka. Celje že na plus 12.
Zoran Zeljković
Sportal Ljubljančan, ki si je prisodil petico

Ljubljanski prvoligaš se je danes s sporočilom za javnost, pod katerim je podpis direktorja Igorja Barišića, odzval na zapise v medijih, da se Zoranu Zeljkoviću po zadnjih rezultatih trese stolček in da se obeta trenerska menjava. Kot so zapisali, niso zadovoljni s podobo moštva na zelenici, a kot dodajajo, ima Zeljković trenutno neomajno podporo vodstva. Celotno sporočilo za javnost si lahko preberete v nadaljevanju. 

"Pred nadaljevanjem prvenstva z gostujočo tekmo v Domžalah želimo v vodstvu NK Olimpija Ljubljana jasno in glasno sporočiti, da ima glavni trener članskega moštva Zoran Zeljković neomajno podporo! V nasprotju s številnimi zapisi medijev v nedavnih dneh tako zavračamo vse očitke o dogovarjanju z novimi kandidati in o morebitni spremembi na mestu stratega Olimpije.

Vsi skupaj se dobro zavedamo, da trenutna podoba moštva na zelenici ne prikazuje želenega stanja, toda prav v takšnih trenutkih, ko ekipi ne gre vse po načrtih, želimo stopiti skupaj in na ustrezen način najti pravo pot za vrnitev na zmagovalne tirnice.

Povedati moramo, da hrvaški trener Tomislav Stipić, ki je po mnenju dobro obveščenih medijev praktično že postal novi trener kluba, ni nikoli bil in nikoli ne bo kandidat za prevzem moštva NK Olimpija. Ocenjujemo, da preprosto ne gre za trenerja, ki odgovarja klubski viziji.

Zmaje bo tako zagotovo tudi v prihodnje vodil Zoran Zeljković, ki je v prvem delu sezone prišel med nas kot dolgoročna rešitev. Je Ljubljančan, domač človek, oseba, ki je še toliko bolj čustveno vpeta v zgodbo Olimpije. Prav zaradi tega želimo v vodstvu kluba poudariti, da Zoran Zeljković v tem trenutku je in tudi v prihodnje bo trener Zmajev," so zapisali pri Olimpiji.

Olimpijo, ki je na zadnjih sedmih tekmah le dvakrat zmagala, izpadla pa tudi iz boja za pokalno lovoriko, naslednja tekma čaka v soboto v Domžalah. | Foto: www.alesfevzer.com Olimpijo, ki je na zadnjih sedmih tekmah le dvakrat zmagala, izpadla pa tudi iz boja za pokalno lovoriko, naslednja tekma čaka v soboto v Domžalah. Foto: www.alesfevzer.com

To naslednja tekma čaka v soboto, ko bo gostovala pri Domžalah in iskala 17. zmago domačega prvenstva. V tem je druga, za vodilnimi Celjani s tekmo manj zaostaja 12 točk. 

Preberite še:

NK Maribor NK Celje
Sportal Maribor in Olimpija bosta plačala največ
Ne spreglejte