Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
10. 4. 2017,
16.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,80

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Eden Hazard Mario Balotelli Diego Costa

Ponedeljek, 10. 4. 2017, 16.50

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Škandal na Otoku, angleškega zvezdnika so nokavtirali v nočnem baru

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,80

Za nami je nov teden zanimivega dogajanja na nogometnih zelenicah in ob njih, pred vami pa nov Sportalov izbor dogodkov, ki smo jih zasledili na družabnih omrežjih.

Škandal na Otoku, angleškega zvezdnika so nokavtirali v nočnem baru

Zvezdnik Evertona in občasni angleški reprezentant Ross Barkley je po nedeljski tekmi angleške premier lige med Evertonom in Leicester Cityjem (4:2) v Liverpoolu obiskal nočni lokal in se z neznancem zapletel v spor. Potem ga je v poznih nočnih urah nekdo napadel in ga dvakrat udaril v obraz.

Iz Evertona so sporočili, da se je incident, ki so ga ujele tudi videokamere, res zgodil, a svojega 23-letnega nogometaša ne obsojajo, saj so prepričani, da se je incident zgodil povsem brez razloga. Nekdanji veliki up angleškega nogometa, ki so ga na Otoku pred leti označili za čudežnega dečka tamkajšnjega nogometa, naj bi bil napaden povsem brez razloga.

Barkley ni utrpel hujših posledic in naj bi že normalno treniral.

Dekle Cristiana Ronalda so odpustili, saj je bilo nevzdržno

Novo dekle najboljšega nogometaša na svetu lanskega leta Cristiana Ronalda, lepa Georgina Rodriguez, je bilo v zadnjem času zaposleno kot prodajalka v Pradi. A je mladenka službo izgubila, v poslovalnici te italijanske modne trgovine v Španiji so jo odpustili, ker naj bi bilo stanje zaradi nje, odkar se druži z zvezdniškim nogometašem Real Madrida, nevzdržno.

Medtem ko je delala, ni manjkalo paparacev in preostalih vsiljivcev, ki so hoteli ujeti vsak njen korak. Tako je mlada lepotica spet brezposelna, a ji ob tako bogatem fantu, ki na leto v žep pospravi na desetine milijonov evrov, verjetno ne bo težko preživeti …

To je Georgina Rodriguez:

 

G☀️☀️D M 👸🏻R N 🌷 N G #GioTime

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Vividora de la vida, soñadora de los sueños 💫🌍#❤️ 🍻🌯🍟🌮🍝

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

El último en soñar que apague la luna 🌒🌓🌑 Carpe diem. Buenas noches - Buenos días #🕷🕷🕷🕷🕷

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Na rojstnodnevni zabavi mladega zvezdnika ni manjkalo lepotic

Dele Alli, mladi zvezdnik londonskega Tottenhama in angleške reprezentance, je prejšnji teden praznoval 21. rojstni dan in organiziral zabavo, na kateri ni manjkalo lepotic. Drugače niti ni moglo biti, prihod ene izmed njih je bil pričakovan. Eden izmed najboljših mladih evropskih nogometašev ta hip je namreč srečno zaljubljen v britanski model Ruby Mae.

 | Foto:

Takšnega vdora na igrišče pa še ne

Tekmo ene izmed nižjih nogometnih lig v Walesu, polifinale lanskoletnega evropskega prvenstva, so za kratek čas prekinile kar ovce, ki so vdrle na igrišče. Takšne prekinitve nogometne tekme pa že dolgo ne. Poglejte, kaj se je zgodilo.

Neverjetno, kako hitro so se spremenile vremenske razmere

Pretekli konec tedna sta se v severnoameriški profesionalni ligi MLS pomerila Real Salt Lake in Vancouver Whitecaps. Vremenske razmere na tej tekmi pa so se spremenile neverjetno hitro. Medtem ko so bile v prvem polčasu povsem primerne za nogometno tekmo, je bilo v drugem povsem drugače. Igrišče je prekril sneg. Zanimivo pa je, da so domačini vse tri gole pri zmagi s 3:0 zabili v drugih 45 minutah, ko je bilo igrišče prekrito z belo odejo.

 | Foto:

Tako je, ko se Edenu Hazardu močno vrti v glavi

Verjetno najboljši posameznik vodilnega moštva v angleški premier ligi, belgijski zvezdnik Chelseaja Eden Hazard, je na enem izmed treningov Londončanov na vztrajanje nekdanjega asa Chelseaja Didierja Drogbaja, ta je vse skupaj posnel, poskusil izvajati enajstmetrovko na zanimiv način. Pred tem se je nekaj časa vrtel okoli svoje osi, da se mu je pošteno vrtelo v glavi, nato je poskusil streljati. Vas zanima, kako uspešen je bil? Oglejte si video.

Tako gre čez kontrolo na letališču nori Mario

Mario Balotelli, zvezdnik francoskega prvoligaša Nice, je v zadnjih mesecih spet spomnil na staro formo, a še vedno vztraja pri norčijah, ki jih počne iz dneva v dan. Tokrat si je privoščil precej nedolžno. Oglejte si, kako se je zapeljal čez kontrolo enega izmed letališč. Nori Mario, pač ...

Diego Costa hitro izgubi živce tudi zunaj igrišč

Najboljši strelec Chelseaja Diego Costa je znan po tem, da hitro izgubi živce na nogometnih igriščih. Očitno pa je, da ima Brazilec, ki igra za špansko reprezentanco, težave tudi zunaj nogometnih zelenic. Takole je bilo, ko je s soigralci igral priljubljeno igrico FIFA na eni izmed igralnih konzol.

Jana Oblaka obožuje tudi Vin Diesel

Ameriški filmski igralec, znan predvsem po vlogi v seriji filmov Hitri in drzni, Vin Diesel, je obiskal Madrid, kjer je promoviral film Hitri in drzni 8. Družil se je tudi z nogometaši tamkajšnjega Atletica, katerega član je tudi slovenski zvezdnik Jan Oblak. In priznal, da obožuje nogometaše evropskega podprvaka, s tem tudi našega nogometaša, seveda.

Joj, kako se je iz argentinskega zvezdnika ponorčevala hrvaška manekenka

Svetovno znana hrvaška manekenka Nina Morić je velika privrženka milanskega Interja, zato ne čudi, da ji Juvents in s tem tudi njegovi nogometaši niso najbolj pri srcu. Očitno še posebej ne mara Gonzala Higuaina. Najboljšega strelca Torinčanov, ki mu številni očitajo čezmerno težo.

Hrvaška lepotica je Argentincu stopila "v bran" in povedala. "Vsi, ki ga kritizirate, bi morali vedeti, da ni lahko igrati nogometa, če ste v sedmem mesecu nosečnosti," je napisala in se norčevala iz nekdanjega napadalca Napolija in madridskega Reala.

To je Nina Morić:

 

Don't grow up... It's a trap😊

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Ne spreglejte