Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 4. 2013,
14.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 30. 4. 2013, 14.05

8 let

SiOL POKAL 11. in 12. maja v Kranju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Enajstega in 12. maja ne zamudite najboljše malonogometne zabave v Sloveniji. Na Slovenskem trgu v Kranju bo tako najmlajše kot najstarejše navduševal turnir SiOL POKAL.

SiOL POKAL je največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu. Obeta se nepozabna zabava za tekmovalce in navijače, ogledali pa si boste lahko tudi Ligo mladih prvakov, na kateri se bodo pomerili dečki, stari med 7 in 9 let. Ne zamudite odlične priložnosti za druženje z družino, prijatelji in sosedi!

Turnir SiOL POKAL bo v Kranju potekal v okviru festivala Teden mladih 2013. Na igrišču se bodo pomerile ekipe ljubiteljskih igralcev malega nogometa iz vašega kraja in okolice, ob igrišču pa bo poskrbljeno za najboljšo zabavo obiskovalcev. Nagrade so rezervirane tako za najmlajše kot najstarejše navijače, vzdušje pa bo v nedeljo ob 15. uri dodatno popestril podmladek NK Triglav Kranj, ki se bo pomeril v Ligi mladih prvakov. Sanje vsakega nogometaša so, da bi zaigral v najelitnejšem tekmovanju na svetu – Ligi prvakov. Otroci so še nekoliko premladi, da bi zaigrali na zelenicah Bernabeua, Old Traforda, Camp Nou in San Sira pred par deset tisoč navijači, vendar je treba sanjam vedno slediti. Spopadlo se bo 8 ekip, sestavljenih iz fantov, starih med 7 in 9 let. Ne zamudite edinstvene zabave, obeta se nam spektakel brez primere!

Z obiskom na turnirja SiOL POKAL v Kranju boste podprli tudi družbeno-odgovorno noto projekta. Telekom Slovenije bo namreč v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije dečkom in deklicam iz socialno ogroženih družin, tudi iz vašega kraja, omogočil nepozabne poletne nogometne počitnice v Kranjski Gori. Nogometne trike bosta mladim predstavila tudi ambasadorja projekta, Marinko Galič in Sašo Udovič.

Ne spreglejte