Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 7. 2013,
17.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nejc Pečnik Slaviša Stojanović Crvena zvezda

Ponedeljek, 1. 7. 2013, 17.36

8 let

Po Stojanoviću v Crveno zvezdo verjetno tudi Nejc Pečnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Potem ko je pred dnevi trenersko mesto nogometnega velikana Crvene zvezde zasedel Slaviša Stojanović, je povsem blizu selitve v vrste Beograjčanov tudi Nejc Pečnik.

Nogometni poti nekdanjega selektorja Slovenije Slaviše Stojanovića in nekdanjega reprezentanta Nejca Pečnika se bosta, kot vse kaže, spet križali. Sedemindvajsetletni napadalec, ki je v minuli sezoni igral v prvi angleški ligi za Sheffield Wednesday, je trenutno brez kluba, kaže pa, da se bo to kaj kmalu spremenilo.

Že pred dnevi se je v javnosti pojavila informacija, da si ga želijo pri Crveni zvezdi, tudi Pečnik pa je priznal, da se nad selitvijo v Beograd ne bi pritoževal. Kot pišejo srbski mediji, naj bi bil nogometaš, ki je v dresu Slovenije zbral 17 nastopov in zabil štiri zadetke, zdaj povsem blizu prestopa v vrste edinega kluba s področja skupne nekdanje države, ki se lahko pohvali z naslovom evropskega prvaka.

Že danes naj bi se nogometašem Crvene zvezde priključil na pripravah v Zrečah, z Beograjčani naj bi se že dogovoril o vseh podrobnostih pogodbe, sledi zgolj še podpis in uradno bo postal član kluba, ki že nekaj let išče način, kako se vrniti na pota stare slave. Seveda nič še ni dokončnega, v nogometu se stvari spreminjajo iz dneva v dan, a kot kaže zdaj, bi bilo veliko presenečenje, če nogometne poti ne bi nadaljeval v Beogradu.

V repreznetanci nazadnje skupaj s Stojanovićem

Če bo podpisal za Crveno zvezdo, bo to že njegov osmi klub. Pred epizodo v Sheffield Wednesdayju je igral še za Krila Sovjetov v Rusiji, Nacional na Portugalskem, praško Sparto, Celje in Dravograd. Zadnji nastop v izbrani vrsti je vpisal prijateljski tekmi v Skopju novembra lani proti Makedoniji, ko je pri porazu Slovenije z 2:3 zabil oba gola za goste. Zanimivo, to je bila tudi zadnja tekma Stojanovića v vlogi selektorja.

Ne spreglejte