Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 6. 2016,
9.33

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Hyundai

Natisni članek

Hyundai advertorial nogomet

Četrtek, 2. 6. 2016, 9.33

2 meseca, 2 tedna

Izziv: rešite nogometno-avtomobilistično uganko

Vsebino omogoča Hyundai
Hyundai i10 | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Pred vrati je evropsko nogometno prvenstvo in ker je bila ljubezen do nogometa vedno povezana tudi z navdušenjem nad avtomobili, vam ponujamo izziv: koliko nogometnih žog gre v prtljažnik avtomobila Hyundai i10?

Za vse nogometne navdušence, ki že težko pričakujejo evropsko nogometno prvenstvo, smo pripravili igrivo uganko, povezano z avtomobili in nogometom, saj je nogomet že od nekdaj neločljivo povezan z dobrimi avtomobili.

Ste se že kdaj vprašali, koliko nogometnih žog bi na trening mladih nogometašev lahko odpeljali z mestnim malčkom, kakršen je recimo Hyundai i10?

Še danes rešite izziv! Spremljajte nas vse do konca EP 2016, saj smo za vas pripravili še več igrivih izzivov.

Iskriv avtomobil za iskrivo uganko

Bodoče zvezde slovenskega nogometa že poznajo odgovor na vprašanje, koliko nogometnih žog gre v avtomobil Hyundai i10. Vpišite svoj odgovor in se potegujte za original nogometno žogo Beau! Otroci bodo pravilni odgovor razkrili prihodnji teden v posebnem videu. | Foto: Bodoče zvezde slovenskega nogometa že poznajo odgovor na vprašanje, koliko nogometnih žog gre v avtomobil Hyundai i10. Vpišite svoj odgovor in se potegujte za original nogometno žogo Beau! Otroci bodo pravilni odgovor razkrili prihodnji teden v posebnem videu.

Ponujamo izziv: koliko nogometnih žog gre v prtljažnik avtomobila Hyundai i10, ki obožuje mestne vožnje in bo z veseljem pomagal pri treningu nadobudnih nogometašev?

Z odgovorom na vprašanje sodelujete v nagradnem žrebanju. Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel original nogometno žogo Beau. Podarili bomo tudi štiri replike.

Pravi odgovor bodo mali junaki nogometnega kluba Šmartno razkrili prihodnji teden v posebnem videu.

Še danes rešite izziv! Spremljajte nas vse do konca EP 2016, saj smo za vas pripravili še več igrivih izzivov.

Nekdanji kapetan slovenske reprezentance odgovarja

V pomoč pri iskanju pravilne rešitve vam je lahko tudi odgovor Nastje Čeha, nekdanjega kapetana slovenske reprezentance, ki zdaj igra za člansko ekipo NK Drava Ptuj.

"Mislim, da bi šlo v prtljažnik Hyundaia i10 približno 28 nogometnih žog," je povedal Nastja Čeh, ki tudi sam vozi mestni avto. Vezistu bi po njegovem mnenju ustrezal srednje velik, pametni avtomobil.

Navijajmo za najboljše! Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 bo med 10. junijem in 10. julijem v Franciji.


Urbani evropski avtomobil na ulice prinaša prefinjenost

Hyundai i10 | Foto:

Še danes rešite izziv! Spremljajte nas vse do konca EP 2016, saj smo za vas pripravili še več igrivih izzivov.

Urbani avtomobil Hyundai i10, ki so ga razvili v Evropi, z resnično športnim profilom na mestne ulice prinaša še več sloga in prefinjenosti. Ustvarjen je za prijetno in brezskrbno vožnjo.

Odlikuje ga iskriva vodljivost, v ozkih mestnih ulicah je simpatično navihan, na odprtih cestah pa vas bo očaral z izjemnimi voznimi lastnostmi.

Supermini avtomobil, ki že zre v smer večjih malčkov

Hyundai i10 | Foto:

  • Hyundai i10 je urbani malček, a ima prostoren prtljažnik – z 252 litri ima namreč največji prtljažnik v razredu mestnih malčkov. Ob podrtih sedežih (60 : 40) se prtljažnik poveča na 1.046 litrov.

  • Druga generacija Hyundaia i10 je od predhodne daljša osem in širša 6,5 centimetra, za pol centimetra pa so podaljšali tudi medosno razdaljo.

  • Kabina je dovolj prostorna za prevoz petih oseb na krajših mestnih in primestnih razdaljah.

  • Na avtocesti porabi več kot v mestu, kjer porabi manj kot pet litrov.

  • Odlična zvočna izolacija. Ima trivaljni bencinski motor, vendar se značilnega .

  • Drzen, oster in športen videz ter lepo oblikovana dvobarvna notranjost ter ergonomsko urejena kabina.

  • Svetlobna telesa so oblikovana z vpadljivimi sprednjimi "ledicami"..

  • Na cesti je zanesljiv.

  • Ima dovolj visok položaj sprednjih sedežev in odličen pregled na cesto.

  • 5 letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

Različice motorja:

1.0-litrski bencinski motor z delovno prostornino 998 ccm doseže največjo moč 48,5 kW (66KM) pri 5.500 vrtljajih na minuto in največji navor 95,2 Nm pri 3.500 vrtljajih na minuto.

1.2-litrski bencinski motor z delovno prostornino 1.248 ccm doseže največjo moč 64 kW (87KM) pri 6.000 vrtljajih na minuto in največji navor 120,7 Nm pri 4.000 vrtljajih na minuto.

1.0-litrski LPGi motor v Bi-Fuel izvedbi s pogonom na LPG in bencin se ponaša s še večjo ekonomičnostjo. Preklapljanje med bencinom in plinom je samodejno.

Nagradna igra tega tedna je končana! Ste med nagrajenci?

Pravilni odgovor na vprašanje Koliko žog gre v prtljažnik Hyundaija i10 je 18! Med vsemi pravilnimi odgovori smo izžrebali štiri nagrajence, ki vsak prejme repliko nogometne žoge Beau.

Nagrajenci so:

Rok Lindič

Lucijan Ficko

Samo Podgornik

Marko Kauran

Čestitamo!

Spremljajte nas še naprej, saj naših ugank še ni konec!

Ne spreglejte