Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 8. 2017,
23.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Robert Berić PSG Marseille Monaco francosko prvenstvo Saint Etienne

Nedelja, 13. 8. 2017, 23.00

6 let, 6 mesecev

Francosko prvenstvo, 2. krog

Neymar ob debiju potrdil zmago PSG-ja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Neymar | Foto Reuters

Foto: Reuters

Paris St. Germain je v 2. krogu francoskega prvenstva gostoval pri Guingampu in slavil s 3:0. Za Parižane je pa prvič zaigral tudi Brazilec Neymar, ki je postavil končni rezultat. Marseille, tekmec Domžal v Evropi, je v soboto pred očmi stratega Simona Rožmana v gosteh premagal Nantes, St. Etienne pa se je veselil novih treh točk v Caenu (1:0). Robert Berić na rezervni klopi spet ni dočakal priložnosti.

Zvezdnik PSG je ob premirnem nastopu v francoskem prvenstvu, kjer je v prejšnji sezoni navduševal Kylian Mbappe, a ne v dresu PSG, ampak Monaca, prispeval zadetek in podajo. Napadalca bosta združila moči na Parku princev, vse močnejše pa so tudi govorice, da bi se jima lahko pridružil slovenski vratar Jan Oblak.

V nedeljo sta visoki zmagi vknjižila Monaco in Strasbourg. Prvi je s 4:1 slavil pri Dijonu, drugo pa doma s 3:0 premagal Lille.

Trener Domžal videl zmago Marseilla

Zeleni Roberta Berića, ki je ostal na klopi, so zmagali v Caenu. | Foto: Reuters Zeleni Roberta Berića, ki je ostal na klopi, so zmagali v Caenu. Foto: Reuters V soboto sta bili odigrani tekmi v Nici, kjer pri gostiteljih še ni debitiral nizozemski as Wesley Sneijder, in Rennesu. Na obeh tekmah sta slavila gosta, Troyes in Lyon z 2:1.

Marseille, ki bo v četrtek gostoval v Ljubljani in se na prvi tekmi play-offa kvalifikacij za evropsko ligo pomeril z Domžalami, je v soboto v gosteh premagal Nantes. Dvoboj si je v živo ogledal tudi trener slovenskih pokalnih zmagovalcev Simon Rožman. Zmagovalca je tri minute pred koncem rednega dela odločil 23-letni Argentinec Lucas Ocampos.

St. Etienne je v soboto v gosteh odpravil Caen (1:0), Robert Berić pa je podobno kot v prvem krogu ostal na klopi.

Ne spreglejte