Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
12. 9. 2016,
16.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

1

Natisni članek

Dalibor Stevanović

Ponedeljek, 12. 9. 2016, 16.12

6 let, 6 mesecev

Še en Slovenec na Hrvaškem

Dalibor Stevanović močno presenetil z izbiro novega kluba

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

1

Dalibor Stevanović | Foto Urban Urbanc/Sportida

Foto: Urban Urbanc/Sportida

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Dalibor Stevanović si je našel nov klub. Podpisal je enoletno pogodbo s hrvaškim prvoligašem Slavenom Belupom iz Koprivnice.

Dalibor Stevanović, ki so ga pred tedni povezovali s prestopom v Olimpijo, a je njen športni direktor Nenad Protega v intervjuju za Sportal dejal, da je za slovenskega prvaka še predrag, bo bogato nogometno pot nadaljeval na Hrvaškem.

A ne v tamkajšnjih največjih klubih, zagrebškem Dinamu, pri katerem igra slovenski reprezentant Petar Stojanović, Rijeki, na klopi katere sedi Matjaž Kek, njen član pa je še en reprezentant Matic Črnic, ali v Splitu pri tamkajšnjem Hajduku, ki ga vodi še en slovenski trener, Marijan Pušnik, pač pa v Koprivnici.

31-letni vezist se seli k v zadnjem obdobju povprečnemu hrvaškemu prvoligašu Slavenu Belupu, ki je bil v prejšnji sezoni v prvenstvu šele sedmi, a je igral v finalu hrvaškega pokala.

Morda vas zanima še:
- Slovenski nogometaši v novi sezoni lige prvakov
- Aleksander Čeferin: Preigral je Slovenijo, zdaj gre med evropske tajkune
- Matjaž Kek: Sem vijoličen in tako bo vedno ostalo #intervju

Bo debitiral že v Splitu proti Hajduku? | Foto: Vid Ponikvar Bo debitiral že v Splitu proti Hajduku? Foto: Vid Ponikvar Za nogometaša, ki je nazadnje igral v prvi ruski ligi (Mordovia in moskovski Torpedo), pred tem pa navduševal na Poljskem, kjer je s Slaskom iz Vroclava postal tudi državni prvak, v prvi ukrajinski (Volyn Lutsk), nizozemski (Vitesse Arnheim) in tudi izraelski ligi (Maccabi Petah Tikva), pohvali pa se lahko tudi z igranjem v Španiji (Real Sociedad in Alaves), je to prav gotovo manj od pričakovanj.

Stevanović, ki je v reprezentanci Slovenije zbral 21 nastopov in zabil en gol, je s Slavenom Belupom podpisal enoletno pogodbo, so potrdili pri hrvaškem prvoligašu iz Koprivnice.

Treningom novega delodajalca, h kateremu je prišel brez odškodnine, saj je bil od poletja brez kluba, se bo priključil že danes popoldne.

Bo zagrenil življenje Marijanu Pušniku?

Slaven Belupo je trenutno na petem mestu prvenstvene razpredelnice. Na osmih tekmah je zbral devet točk. V naslednjem krogu bo gostoval v Splitu pri tamkajšnjem Hajduku. Lahko prav Stevanović postane tisti, ki bo zagrenil življenje Pušniku?

Ne spreglejte