Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 5. 2016,
18.03

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Chelsea Manchester United

Petek, 13. 5. 2016, 18.03

6 let, 7 mesecev

Chelsea Terryju le ponudil podaljšanje pogodbe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
John Terry | Foto Reuters

Foto: Reuters

Angleški nogometni prvoligaš Chelsea je svojemu kapetanu Johnu Terryju ponudil enoletno podaljšanje pogodbe, so potrdili pri klubu iz Londona.

Petintridesetletnik, ki je celotno profesionalno kariero preživel pri Chelseaju, ima pogodbo do konca letošnje sezone.

 

"Direktorica Marina Ganovska in predsednik Bruce Buck sta se ta teden sestala z Johnom in njegovim agentom ter mu ponudila enoletno podaljšanje pogodbe. Ker smo pri koncu sezone, je to zanj velika odločitev, ki jo bo sprejel skupaj z družino," so sporočili iz Chelseaja.

 

Unitedu na igrišču ne gre po načrtih, blesti pa na finančnem področju

Angleški nogometni prvoligaš Manchester United bo v enem letu vknjižil 500 milijonov funtov prihodkov. Toliko ni zaslužil še noben britanski klub, rdečim vragom pa bo to uspelo, čeprav njihovo igranje v ligi prvakov v prihodnji sezoni visi v zraku.

United zadnja prvenstvena tekma čaka v nedeljo, ko bo gostil Bournemouth, pred tem pa je na petem mestu in dve točki za lokalnim tekmecem Manchester Cityjem. | Foto: Reuters United zadnja prvenstvena tekma čaka v nedeljo, ko bo gostil Bournemouth, pred tem pa je na petem mestu in dve točki za lokalnim tekmecem Manchester Cityjem. Foto: Reuters

Klub z največ lovorikami v Angliji pa je danes objavil rekorden, sicer še neobdavčen dobiček 44,9 milijona funtov za tretje četrtletje. V izjavi za javnost so pri Unitedu zapisali še, da leta 2016 pričakujejo med 500 in 510 milijoni funtov prihodka.

Ob teh informacijah je podpredsednik Uniteda Ed Woodward dejal, da je zadovoljen s položajem kluba na igrišču in zunaj njega. "Navdušeni smo nad vzponom navdušujočih mladih igralcev, ki so pokazali, da pravilno delamo z mladimi. Oziramo se proti finalu pokala FA, ki bo 21. maja, in upamo, da dvignemo pokal 12., s čimer bi izenačili rekord," je povedal Woodward.

Ne spreglejte