Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 6. 2016,
10.18

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

5

Natisni članek

pohodništvo

Četrtek, 30. 6. 2016, 10.18

6 let, 6 mesecev

Naj planinska koča 2016

Izbiramo najljubšo planinsko kočo leta 2016!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

5

Začela se je poletna planinska sezona, kar pomeni, da bodo oskrbniki planinskih koč imeli (več kot) polne roke dela. Vabimo vas, da nam pomagate izbrati planinsko kočo, ki je najbolj po vašem okusu. To pomeni, da se v njej dobro počutite, do sitega najeste, da ste deležni tople besede in spodbude. V izboru za naj planinsko kočo 2016 letos sodeluje že 66 planinskih koč.

Na Siol.net nadaljujemo zgodbo, ki smo jo skupaj s Planinsko zvezo Slovenije, krovno organizacijo slovenskega planinstva, pisali že lani.

Izbiramo naj planinsko kočo 2016. Seznam koč si lahko ogledate TUKAJ.

Tisto, ki vas je prepričala s svojo gostoljubnostjo, urejenostjo, inovativnostjo, posluhom za vaše želje, kočo, kjer so vas najbolj razvajali in kjer so na vas napravili največji vtis.

Na seznamu kandidatk za Naj planinsko kočo 2016 se je letos znašlo še več koč kot lani, kar 66 (lani 59). Prav toliko jih je namreč opremljenih z zahtevanimi certifikati, ki izkazuje njihovo skrb za okolje in posluh za družine, ter so opremljeno z malo čistilno napravo oziroma so priključene na kanalizacijsko omrežje.

Sledite objavam v sklopu Naj planinska koča tudi na Facebooku.

Letos v natečaju Naj planinska koča 2016 lahko izbirate med 67 planinskimi kočami. Najprej boste s svojimi glasovi določili finaliste, nato pa boste izbrali še končnega zmagovalca.  | Foto: Thinkstock Letos v natečaju Naj planinska koča 2016 lahko izbirate med 67 planinskimi kočami. Najprej boste s svojimi glasovi določili finaliste, nato pa boste izbrali še končnega zmagovalca. Foto: Thinkstock

Želite biti obveščeni o vseh planinskih novicah? Prijavite se na e-novice Planinske zveze Slovenije.

Glasovali boste lahko do sredine septembra

Akcija Naj planinska koča 2016 bo potekala od 18. junija – na dan, ko Planinska zveza Slovenije na Golteh organizira Dan planinskih doživetij -, pa vse do 13. 9. 2016.

Ker brez vaše pomoči seveda ne bo šlo, vas vabimo, da glasujete za svojo najljubšo planinsko postojanko. Glas oddate tako, da na glasovnici (najdete jo spodaj) označite najljubšo kočo in v posebnem obrazcu oddate želene podatke.

V prvem krogu (od 18. junija do 31. julija 2016) boste lahko izbirali med 66 različnimi planinskimi kočami, v drugem krogu (od 1. avgusta do 12. septembra 2016) pa boste svoj glas lahko namenili le eni od desetih planinskih koč, finalistk, ki bodo v prvem krogu glasovanja zbrale največ glasov.

Lani je slavil Kum

Naj planinska koča leta 2016 bo postala tista, ki bo zbrala največ glasov! Lani ste z naskokom največ glasov namenili Planinskemu domu na Kumu, ki pa letos kot zmagovalna koča ne bo sodeloval v konkurenci, bomo pa seveda preverili, kaj je oskrbnikom prinesel laskavi naslov.

Lani ste z glasovi nagradili Planinski dom na Kumu, ki je tudi po zaslugi oskrbnika Romana Ledinka postaja naj planinska koča 2015. | Foto: Lani ste z glasovi nagradili Planinski dom na Kumu, ki je tudi po zaslugi oskrbnika Romana Ledinka postaja naj planinska koča 2015.

Izmed vseh prispelih glasov bomo v prvem krogu glasovanja vsak teden izžrebali naslednje nagrade:

  • 2 x majica Siol.net
  • 1 x Planinski dnevnik 
  • 1 x zgoščenka Greva pod objem gora 
  • 1 x zemljevid Posavsko hribovje – Boč-Bohor 
  • 1 x zemljevid Ljubljana in okolica 
  • 1 x planinsko-izletniški vodnik Tržič 
  • 1 x priročnik Prehrana v gorah

Sodelujoči v prvem in drugem krogu pa boste sodelovali tudi v žrebanju za glavne nagrade v Bohinj EKO Hotelu. | Foto: Sodelujoči v prvem in drugem krogu pa boste sodelovali tudi v žrebanju za glavne nagrade v Bohinj EKO Hotelu.

Vsi sodelujoči v prvem in drugem krogu pa boste sodelovali tudi v žrebanju za glavne nagrade:

  • 1 x razvajanje za 2 osebi v Bohinj EKO Hotelu (2 nočitvi za 2 osebi),
  • 4 x 1 darilni bon za kopanje v Bohinj EKO Hotelu
  • 10 x solna terapija za 2 osebi v Solni vili

Ves ta čas vas bomo na digitalnem mediju Siol.net razvajali z zgodbami iz slovenskih gora in sprejemali vaše predloge na elektronski naslov: rekreacija@tsmedia.si.

Spremljate nas boste lahko tudi na posebni Facebook strani Naj planinska koča 2016.

Ne spreglejte