Maljković ostal brez Tomasa

Slovenski selektor in trener zagrebške Cedevite Božidar Maljković je pred začetkom klubske sezone ostal brez enega izmed nosilcev igre Marka Tomasa, ki ni prestal zdravniškega pregleda.
Maljković ostal brez Tomasa

Na pregledu so ugotovili, da ima hrvaški reprezentant zlomljeno kost v stopalu. Z isto poškodbo je imel 27-letni igralec težave že lani pri Fenerbahčeju, kot kaže pa je ni do konca saniral. Cedevita je tako pred sezono, ko bo prvič tudi nastopila v evroligi, znašla v velikih težavah, saj bi Tomas na zunanjih položajih nosil veliko breme.

Tomas je k Cedeviti prišel na željo "Boža", s katerim je sodeloval že pri Realu, sedaj pa bo moral na operaijo. Po nekaterih podatkih bi lahko bila operacija podobna tisti, ki jo je prestal tudi reprezentančni kolega Roko Leni Ukić, kateremu so v kost vstavili vijak.

K Cedeviti bi se lahko sedaj preselil Domen Lorbek, ki je že izrazil naklonjenost selitvi v hrvaško prestolnico, ki pa se je nekoliko ohladila po tem, ko je kazalo, da bo na njegovem mestu igral 203 cm visoki Tomas. Nenazadnje sta Maljković in Lorbek sodelovala prešnji mesec v reprezentanci in bila navdušena eden nad drugim.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano