Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
22. 6. 2016,
22.18

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

3

Natisni članek

Euro 2016 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Sreda, 22. 6. 2016, 22.18

6 let, 7 mesecev

Veliki junak Portugalske

Cristiano Ronaldo po šovu proti Madžarski ni odgovarjal na vprašanja

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

3

"Za nami je nora tekma," je po tekmi proti Madžarski, v kateri je blestel in Portugalski z dvema goloma utrl pot v osmino finala evropskega prvenstva v Franciji, povedal Cristiano Ronaldo. Po sijajni predstavi je le govoril, zvezdniku Portugalske novinarji niso smeli zastavljati vprašanj.

Vse o EP 2016

"Najpomembneje je, da smo napredovali," je povedal junak Portugalske Cristiano Ronaldo. | Foto: "Najpomembneje je, da smo napredovali," je povedal junak Portugalske Cristiano Ronaldo.

Ne zgodi se ravno pogosto, če sploh kdaj, a tokrat so novinarje, ki so prišli na novinarsko konferenco po tekmi med Portugalsko in Madžarsko (3:3), opozorili, da vprašanja niso dovoljena. Tako so lahko le poslušali, kaj jim je po tekmi, v kateri je z dvema zadetkoma dosegel gola še na četrtem evropskem prvenstvu zapored, kar je rekord, povedal najboljši igralec spektakularnega obračuna v Lyonu.

"Kar trikrat smo zaostajali, bilo je pestro in vroče, a najpomembneje je, da smo izpolnili cilj in napredovali," je dejal Cristiano Ronaldo. "Seveda smo si želeli, da bi bili prvi, a glavno je, da smo v osmini finala," je povedal Portugalec, ki ga v nadaljnjem tekmovanju čaka tekma proti Hrvaški.

Hrvati, pazite se

"Z rekordi se ne obremenjujem." | Foto: "Z rekordi se ne obremenjujem." "To so le rekordi, s katerimi se ne obremenjujem. Seveda sem vesel, a najpomembneje je, da smo napredovali. Zdaj nas čaka Hrvaška, ki je dobra ekipa, a možnosti za napredovanje so vseeno petdesetodstotne. Spoštujemo Hrvate, a dobro vemo, česa smo sposobni. Verjamem, da bomo uspešni," je še povedal 31-letni as madridskega Reala.

Zakaj ga novinarji niso smeli spraševati, verjetno ni težko ugotoviti. Prav na dan tekme z Madžarsko je namreč v javnost prišel videoincidenta, ki ga je Ronaldo zagrešil po zadnjem treningu pred tekmo z Madžari v Lyonu. Po njem je novinarju, ki mu je zastavil vprašanje, iz rok iztrgal mikrofon in ga zalučal v jezero. S Portugalske nogometne zveze se glede tega dogodka še niso oglasili, tudi glavni akter se za svoje dejanje novinarju vsaj za zdaj še ni opravičil.

  

Ne spreglejte