Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
11. 11. 2016,
12.12

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,55

Natisni članek

Donald Trump Srbija otroci

Petek, 11. 11. 2016, 12.12

6 let, 7 mesecev

Srbkinja trdi: Zaradi mene ima Trump rad Srbijo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,55
Donald Trump | Foto Reuters

Foto: Reuters

Donald je dober, ni zloben, ne sovraži ljudi, ima dobro in veliko srce ter zelo rad Srbijo, še posebej Srbkinje, trdi 85-letna Milka Milisavljević.

"Pri njem ni izumetničenosti, vse je naravno," je za srbski Kurir povedala Beograjčanka Milka. Za Trumpa je delala osem let, nanjo pa je gledal kot na članico družine. "Pazila sem na Trumpova sinova Donalda mlajšega in Erica. Kot varuška sem pri Donaldu preživela osem let. Dobro plačo sem imela, bil je radodaren. Samo predstavljajte si, za vsak rojstni dan mi je dal tisoč evrov. Zelo rada sem imela njegove otroke in oni mene. Raje sem jih imela kot sebe, še vedno jih imam," je še povedala Milka in dodala, da bi jih ponovno rada videla.


Preberite še:
Ameriški prvi sin, ki govori slovensko

Trump je že bil v Sloveniji. Poglejte, kaj naj bi takrat naredil.

Michelle je Melanii razkazala Belo hišo


Nekdanja varuška pravi, da si je zelo zaposleni Trump prizadeval čim več časa preživeti s svojimi otroki. "Prišel je domov, si umil roke, postavil brisačko na svoje mesto, ker mu žena Ivana ni dovolila, da bi jo vrgel kamorkoli, ter takoj začel objemati in poljubljati otroke. Rad jih je imel v naročju in se pogovarjal z njimi. Vprašal jih je, kako so preživeli dan, spraševal pa jih je tudi, kakšna sem jaz. Ni se veliko igral z njimi, raje se je pogovarjal," se spominja. Obžaluje, da sta se Trump in njegova prva žena Ivana ločila, ker sta se v zakonu dobro razumela.

Beograjčanka namerava novoizvoljenemu predsedniku ZDA napisati pismo in mu zaželeti srečo v življenju z Melanio in otroki, pa tudi, da bi za vedno ostal predsednik. "Želim mu povedati, da verjamem, da bo pomagal svojemu narodu in da si bo prizadeval, da ne bo nemirov v nobeni državi. On je vedno za mir, ni za spopade. Rada bi ga tudi povabila v Srbijo. Pripravila bi mu lepo, pravo srbsko kosilo pri meni," je povedala.

Trump ni izbirčen
Milka je razkrila, da Trump glede hrane ni izbirčen: "Jedel je, karkoli so mu dali. V kuhinji je našel skledo špagetov in kar iz nje vzel nekaj zalogajev. Zelo rad je imel sarme in polnjene paprike. Pil ni skoraj nič, le včasih paradižnikov sok ali mleko."

Milka trdi, da je imel Trump vedno rad srbski narod: "Včasih je prijateljem govoril, da je njegova varuška iz Jugoslavije. Slišala sem tudi, da je leta 1999 dejal, da je to, da so bombardirali našo državo, nepravično."

"Srečanje s šefom"

Da ima rad Srbkinje, je, kot pišejo srbski mediji, pokazal, ko je pred kratkim izjavil, da je zanj najlepša športnica na svetu srbska teniška igralka Ana Ivanović. "Ana je nedvomno najlepša ženska na svetu, preprosto je najlepša," naj bi dejal srbskemu zunanjemu ministru Ivici Dačiću. Ana in Trump sta se spoznala leta 2014. Teniška igralka je takrat na Twitterju objavila fotografijo njunega srečanja in zapisala: "Srečanje s šefom!"

Ne spreglejte