Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
15. 12. 2016,
8.24

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Simone Biles Michael Phelps Hillary Clinton Melania Trump Donald Trump Kanye West Coldplay Kesha Alicia Vikander Jenna Dewan Tatum Daisy Ridley Marion Cotillard Adam Driver Tom Hiddleston Guns N' Roses Celine Dion Beyonce Margot Robbie princ Harry Meghan Markle Brad Pitt

Četrtek, 15. 12. 2016, 8.24

6 let, 6 mesecev

Najbolj iskani zvezdniki leta 2016 so ...

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
Marion Cotillard, Brad Pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Spletni velikan Google je razkril, kateri igralci, igralke in glasbeniki so bili po svetu najbolj iskani v iztekajočem se letu.

Na spletni strani IMDb, posvečeni igralcem, filmom in televizijskim serijam, je bila najbolj iskana avstralska igralka Margot Robbie, v Googlov iskalnik pa je bilo največkrat vpisano ime neke druge igralke, za katero velika večina ljudi pred razkritjem njene romance z britanskim princem Harryjem verjetno sploh še ni slišala. To je 35-letna Meghan Markle.

Romanca s princem Harryjem jo je izstrelila med slavne. | Foto: Reuters Romanca s princem Harryjem jo je izstrelila med slavne. Foto: Reuters Med najbolj iskanimi igralkami Meghan sledijo Francozinja Marion Cotillard, ki se jo je omenjalo kot morebitni razlog za konec zakona med Bradom Pittom in Angelino Jolie, ameriška televizijska igralka Jodie Sweetin, angleška igralka Daisy Ridley iz Vojne zvezd, oskarjevka Brie LarsonJenna Dewan Tatum, ameriški komičarki Leslie Jones in Kate McKinnon, švedska igralka Alicia Vikander in Angležinja Millie Bobby Brown.


Preberite še:
To so najbolj donosni igralci

Najbolj preplačan igralec Hollywooda


Med igralci je bil najbolj iskan moški del polovice nekdanjega para Brangelina Brad Pitt. Sledijo mu nekdanji fant pevke Taylor Swift, britanski igralec Tom Hiddleston, ameriški igralec Adam Driver, televizijski igralec Jesse Williams, Anglež Tom Holland, televizijska igralca Jeffrey Dean Morgan in Thomas Gibson ter Sebastian StanTaylor Lautner in Lin-Manuel Miranda.

Zradi predsedniških volitev sta bila Donald in Melania med najbolj iskanimi posamezniki. | Foto: Reuters Zradi predsedniških volitev sta bila Donald in Melania med najbolj iskanimi posamezniki. Foto: Reuters Med glasbeniki je bila najbolj iskana "kraljica B" oz. Beyonce, sledijo pa ji pevke Celine Dione, ki je v začetku leta v razmiku nekaj dni ostala brez moža in brata, Kesha in Kehlani. Na peto mesto so se uvrstili Britanci Coldplay, tem pa sledijo Teyana TaylorGrace VanderWaalKanye WestJacob Sartorius ter legendarni Guns N’ Roses, ki se prihodnje leto vračajo s turnejo.

Melania na četrtem mestu

Med vsemi pa je bil leta 2016 v Googlov iskalnik največkrat vtipkano ime Donald Trump. Sledila mu je poraženka ameriških predsedniških volitev Hillary Clinton, njej pa plavalec in večkratni zlati olimpijec Michael Phelps. Na četrtem mestu najbolj iskanih je Sevničanka Melania Trump, na petem pa ameriška gimnastičarka Simone Biles.

Ne spreglejte