Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
28. 11. 2016,
9.53

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Natisni članek

Rosie O'Donnell Barron Trump Donald Trump Melania Trump

Ponedeljek, 28. 11. 2016, 9.53

6 let, 7 mesecev

Na udaru, ker je žalila Melanijinega sina

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Barron Trump, Melania Trump, Donald Trump | Foto Reuters

Foto: Reuters

Ameriška igralka Rosie O'Donnell je ujezila ameriško javnost, ker je na svojem Twitter profilu objavila videoposnetek, v katerem se sprašujejo, ali je Barron, najmlajši sin Donald Trumpa, avtističen.

Rosie se je v preteklosti že večkrat zapletla v verbalne spore z novoizvoljenim predsednikom ZDA, ki o igralki in komičarki ni izbiral najlepših besed. Tokrat pa je šla morda predaleč. Tako ji vsaj sporočajo pod njeno objavo videoposnetka o Barronu, edinem sinu Trumpa in njegove tretje žene Melanie.

"Barron Trump avtističen? Če je res - kakšna neverjetna priložnost, da pritegnemo pozornost na to današnjo epidemijo," je pod videoposnetkom zapisala Rosie. Ameriška javnost se je na zapis odzvala z besedami, da naj pusti desetletnika pri miru in naj ga ne vleče v svojo medijsko vojno z njegovim očetom.

Z igralko in televizijsko voditeljico O'Donnellovo se je v preteklosti Trump že večkrat zapletel v verbalne spopade, med drugim jo je označil za "surovo, nesramno, antipatično in neumno". Je kaj čudno, da ga ne mara? | Foto: Getty Images Z igralko in televizijsko voditeljico O'Donnellovo se je v preteklosti Trump že večkrat zapletel v verbalne spopade, med drugim jo je označil za "surovo, nesramno, antipatično in neumno". Je kaj čudno, da ga ne mara? Foto: Getty Images Po številnih negativnih komentarjih je Rosie, ki ima avtistično hčer, tvit z videoposnetkom, v katerem se sprašujejo, ali je Barron zaradi svojega čudnega obnašanja morda avtističen, umaknila in ga ni več mogoče videti na njenem Twitter profilu.


Preberite še:
Starši Barronovih sošolcev godrnjajo zaradi Melanie

Melania Trump se s sinom ne bo preselila v Belo hišo

Ameriški prvi sin, ki govori slovensko


Komičarka skuša zdaj gasiti požar in je najprej tvitnila, da videoposnetek ni njen ter da veliko staršev, ki imajo avtistične otroke, opazi stvari, ki jih drugi ne bi, ter da se ji je pri Barronu nekaj zdelo znano. Dodala je, da v avtizmu ni nič sramotnega. Nato je na svoji spletni strani objavila izjavo, v kateri je 54-letnica zapisala, da Barronu ali drugim otrokom ne želi nič slabega.

Barron med republikansko konvencijo v Clevelandu ni mogel skriti, da se dolgočasi. | Foto: Cover Images Barron med republikansko konvencijo v Clevelandu ni mogel skriti, da se dolgočasi. Foto: Cover Images

Barron se tokrat ni prvič znašel v (nezaželenem) središču pozornosti. Potem ko je med očetovim zmagovitim govorom ob presenetljivi zmagi na predsedniških volitvah deloval ne najbolj navdušen, je postal zvezda številnih šal na spletu, nekateri pa so mu stopili v bran, da je star le deset let in da je imel njegov oče govor okoli tretje ure ponoči, zato ni presenetljivo, da je bil Barron videti zdolgočasen, saj je bil zelo zaspan. Precej zdolgočasen pa je deloval tudi na republikanski konvenciji poleti v Clevelandu, kjer so ga fotografirali med zehanjem.

Ne spreglejte