Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
13. 12. 2016,
7.38

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

Kim Kardashian Kanye West

Torek, 13. 12. 2016, 7.38

6 let, 7 mesecev

Kanye jezi nesrečno Kim

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
kanye west, kim kardashian | Foto Reuters

Foto: Reuters

Kljub zagotovilom iz tabora Kardashianovih, da je zakon Kim in Kanyeja West trden, ne potihnejo govorice o težavah v zakonu.

Kanye, ki je prejšnji mesec zaradi živčnega zloma pristal v bolnišnici, se je po le nekaj tednih že pojavil v javnosti in vrnil na delo. Težavni raper se je iz Los Angelesa brez žene vrnil v New York. "Kim še vedno zanika navedbe, da se bosta ločila, a stvari med njima zagotovo niso dobre," je vir, ki je blizu paru, povedal za revijo People.

Odkar so ga po tednu dni v bolnišnici odpustili v domačo oskrbo, se je 39-letni Kanye pojavil na umetniški razstavi in se s prijatelji vozil s kolesi, zdaj pa se je vrnil v New York. "Kanye bi moral počivati in se osredotočiti na svoje psihično zdravje. Namesto tega je bil zadnji teden zelo zaposlen in njegovega počivanja je konec," je še povedal vir ter dodal, da Kim deluje razdražena, da je nesrečna in da veliko časa preživi s svojo družino.

Veliko časa preživita narazen

Drugi vir, ki je prav tako blizu paru, je povedal, da za zakonca ni nič nenavadnega, če veliko časa preživita narazen: "Oba imata svoji karieri, ki jima posvečata veliko časa, a se o vsem obveščata, še posebej glede otrok."

Kanye je velik deloholik, zato ne preseneča, da se je že vrnil na delo. | Foto: Reuters Kanye je velik deloholik, zato ne preseneča, da se je že vrnil na delo. Foto: Reuters Kim si še vedno ni opomogla zaradi groze, ki jo je v začetku oktobra doživela v Parizu, ko je šest zamaskiranih moških vdrlo v njeno stanovanje in jo oropalo. Zdaj jo zelo skrbi še psihično zdravje očeta njunih dveh otrok, North in Sainta, ki je pred dnevi dopolnil eno leto.

Kim in Kanye naj bi se veliko prepirala, preden je 21. novembra Kanye v Los Angelesu doživel živčni zlom. K temu naj bi poleg težav v zakonu prispeval tudi njegov naporen urnik, saj med turnejo Pablo ni veliko spal in naj bi postal celo paranoičen. Ker se je vedel nerazumno in vpil, da ga skušajo ubiti, so ga odpeljali v bolnišnico, Kim pa je prihitela iz New Yorka v Los Angeles, da bi mu stala ob strani.

Kljub drugačnemu poročanju ameriških tabloidov po pripovedovanju prijateljev naj ne bi razmišljala o ločitvi, zagotovo pa zakonca ne preživljata najbolj rožnatih časov.

 

Ne spreglejte