Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Torek,
27. 6. 2017,
12.29

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,98

6

Natisni članek

Taxi kbm

Torek, 27. 6. 2017, 12.29

6 let, 7 mesecev

Taksi revolucija v Ljubljani. Prihaja Cammeo.

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,98

6

Taksi prevoznik Cammeo

V Ljubljano avgusta prihaja nov taksi prevoznik Cammeo s stotimi lastnimi vozili. Uporabniki bodo lahko prevoz naročali prek mobilne aplikacije, ki bo ceno vožnje opredelila vnaprej.

Taksi prevoznik Cammeo bo avgusta začel poslovati v Ljubljani s stotimi lastnimi ekološkimi vozili na plin, ki jih na novo zaposleni vozniki prejmejo v lastno uporabo in jih lahko uporabljajo tudi v zasebne namene.

S prihodom Cammea se odpira več kot 200 prostih delovnih mest, s storitvijo ekoloških prevozov pa v Ljubljani omogočajo storitev na najvišji ravni udobja in kakovosti vožnje. Enoten zunanji videz in urejena notranjost avtomobilov, urejenost voznikov ter preprosta in pregledna mobilna aplikacija Cammeo, ki končno ceno vožnje opredeli vnaprej, so elementi, s katerimi želijo konkurirati tudi na slovenskem trgu.

Uporabniki bodo lahko ocenjevali voznike

Uporabniki bodo lahko prevoz preprosto in hitro naročali prek mobilne aplikacije Cammeo, prek katere bodo lahko spremljali tudi prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejeli informacije o vozniku in vozilu. V aplikaciji je uporabnikom omogočeno tudi ocenjevanje in komentiranje storitve.


Morda vas zanima še:

Davor Tremac: Uber prihaja, Slovenija je zanj zelo zanimiva
Kako gre taksistom v času, ko odpiramo vrata Uberju? #infografika
Preizkusili smo Hopin na ljubljanskih ulicah
Preizkusili smo Uber v Zagrebu: Hrvati zadovoljni, kdaj bo na vrsti Ljubljana?


Naročilo prevoza bo omogočeno tudi s klicem v klicni center, od koder bo uporabnik prejel SMS-sporočilo s podatki o vozniku in vozilu. Plačevanje taksi storitev bo mogoče z gotovino, plačilnimi karticami in prek aplikacije Cammeo.

Taksi prevoznik Cammeo | Foto:

Družba Cammeo je bila ustanovljena leta 2006 na Reki. Trenutno z več kot 400 avtomobili deluje v desetih hrvaških mestih. Storitev je do zdaj uporabilo že več kot 27 milijonov potnikov iz 119 držav. Prihod v Ljubljano za Cammeo predstavlja prvi vstop na mednarodni trg, v nadaljnjih načrtih pa je širitev tudi v druge države v regiji. 

Ne spreglejte