Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 7. 2015,
11.26

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Si.mobil davki advertorial

Torek, 14. 7. 2015, 11.26

2 meseca, 2 tedna

Slovenski podjetniki: kako ste se pripravili na leto 2016?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Januar 2016 bo za slovensko poslovno okolje prelomen. Vsi, ki poslujete z gotovino, boste morali poskrbeti za sistem za davčne blagajne. Imate o tem dovolj informacij?

Sistem davčnih blagajn bomo v Sloveniji dobili 2. januarja 2016, obvezne bodo za vsa podjetja, ki prodajajo svoje izdelke ali storitve z gotovinskim poslovanjem. Torej ne samo trgovine, davčne blagajne bodo morali uvesti v različnih salonih, mehaničnih delavnicah, zdravstvenih ustanovah in celo društvih.

Kaj imajo potrošniki od davčnih blagajn

Država si od davčnih blagajn obeta med 50 in sto milijoni evrov več pobranih davkov. Z višjim letnim proračunom bi država lahko več sredstev namenila tako za zdravstvo, infrastrukturo (bliže bi bili gradnji drugega železniškega tira), izobraževanju, kulturi in športu. Več bi bilo denarja za ceste, obnovo šol, pokojnin in tudi plač v javni upravi. Čakalne vrste v zdravstvu bi se lahko skrajšale, več bi bilo denarja za socialno ogrožene prebivalce.

Potrošniki so z računom zaščiteni, saj dobijo jamstvo za storitev ali blago, za katero so plačali. Davčne blagajne so pomemben korak v boju in ozaveščanju proti sivi ekonomiji.

Kako do pravega sistema za davčno blagajno?

Si.mobil je našel preprosto, učinkovito, pregledno in ugodno blagajniško rešitev, ki je primerna prav za vse panoge, ki bodo v prihodnjih mesecih izbirale in kupovale sistem, ki jim bo res služil – brez slabe volje in velikih izdatkov.

Imam računalnik in internet. Kaj sploh še potrebujem? Vaši stroški bodo minimalni, potrebujete samo še Si.mobilovo storitev Si.blagajna, za katero boste plačevali mesečno naročnino 14,99 evra.

Storitev je primerna za vse pravne osebe, ki so do zdaj za izdajo računov uporabljale paragonski blok, stare registrske blagajne ali zastarele DOS-programe (frizerski in kozmetični saloni, mesnice, turistične kmetije, športna društva in klubi ...).

Iščem celovit blagajniški paket Si.blagajna zadovoljuje tudi bolj zahtevne uporabnike, kot so trgovci, odvetniki, notarji ali zobozdravniki, prilagaja se njihovim potrebam in željam po zanesljivi in varni storitvi.

V svoji ponudbi imajo paket, ki zagotavlja popolno storitev:

• programsko storitev Si.blagajna,

• tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 3 7' za 4,92 evra na mesec,

• USB-tiskalnik za 64,75 evra (enkratni strošek),

• paket Mobilni internet 300 MB za 2,45 evra na mesec.

Svoje delo večinoma opravljam na terenu Za mehanike, serviserje, taksiste, dimnikarje in razne obrtnike je ključnega pomena, da lahko svojo blagajno odnesejo tudi s seboj na teren. Za obračunavanje takšne storitve zato potrebujejo bolj mobilno rešitev. Tudi na to so mislili pri Si.mobilu in v svoji ponudbi vključili poseben paket:

• programsko storitev Si.blagajna, • brezžični tiskalnik za izdajo računov za 89,34 evra (enkratni strošek).

Nagradna igra je konačana

Zadnja nagrajenka, ki bo dobila brezplačno uporabo storitve Si.blagajna je:

Simona Kavšek

Čestitamo!

Ne spreglejte