Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 6. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

denar zaslužek posel PR članek

Četrtek, 17. 6. 2021, 7.00

2 leti, 10 mesecev

Finančni svetovalci prestrašeni zaradi učinkovitosti nove metode množenja gotovine

Oglasno sporočilo

Poročevalec za gospodarstvo Rado Krstić je preveril novo metodo, ki omogoča zaslužke 500, 1500 in celo 2500 evrov iz domačega naslanjača. Kako deluje ta novi način pridobivanja gotovine?

Benefit | Foto:

Banke, finančni svetovalci so prestrašeni gledali rezultate nove metode služenja. Še nikoli niso videli česa podobnega. Celo osebe brez znanja o investicijah in vsakršne izobrazbe so imele po mesecu uporabe na računu 500, 1500 in celo 2500 evrov več.

V roku samo 30 dni:

  • so se znebile dolgov,
  • odplačale zapadle kreditne kartice,
  • v denarnici so imele debelo gotovino.

Nekateri so bili prvič v življenju v plusu. Praktično vsi pa so povedali, da jih ne skrbi več za denar in so najbolj srečni do sedaj.

Ko smo poklicali kolege iz gospodarskih uredništev v New Yorku in Londonu, smo izvedeli, da osebe, ki jo uporabljajo, s to metodo služijo na vsem svetu (ZDA, Nemčija, Švica, Japonska). Zaslužijo 50 evrov dnevno, 1250–2500 evrov mesečno in okrog 21850 evrov letno. Skrivnost te neverjetne formule pomnožitve denarja je bila odkrita šele po temeljitih raziskavah na Državni univerzi v Scrantonu, ZDA.

Kako pridobiti 1818 evrov dodatnega prihodka?

Nova metoda uporablja posebno vrsto sredstev za služenje gotovine. Nič skupnega nimajo z bankami ali investicijskimi skladi. So popolnoma zakonita in varna. Ko so enkrat uporabljena, omogočajo služenje brez plačil, provizij in honorarjev finančnim svetovalcem. Poleg tega so varna pred inflacijo, borznimi krizami in poskusi prevar.

"To izredno učinkovito finančno sredstvo so internetne valute. To so sredstva, ki jih uporabljajo uporabniki interneta za plačevanje storitev in izdelkov.“

Prva internetna valuta je bil Bitcoin, njegova vrednost je rasla tako hitro, da je bilo mogoče z nekaj vloženimi dolarji postati milijonar. Vendar zdaj Bitcoin raste že zelo počasi. Zato ta nova metoda služenja temelji na internetnih valutah, katerih vrednost raste s hitrostjo 200%, 500% in celo 1000% mesečno. Zaradi tega je še bolj učinkovita in zagotavlja dobiček takoj po uporabi.

Najboljše pa je to, da vam za služenje s to metodo ni treba nič vedeti o internetnih valutah, matematiki in ekonomiji. Kot vam ni treba vedeti, kako deluje motor, da bi leteli z letalom. Zadošča, da spremljate, kako raste vrednost internetnih valut in se odločite, kdaj si boste izplačali zasluženi denar. Kakšne vsote pa bodo to? Statistične raziskave potrjujejo, da so v letu 2020 osebe, ki so investirale 200 evrov, že v prvem mesecu izplačale 2000 evrov, 5000 evrov in celo 10.000 evrov, vsak naslednji mesec pa so zaslužile dodatnih 7313 poleg plače.

Benefit | Foto:

Nova metoda služenja je zelo hitro postala priljubljena med osebami, ki trpijo za pomanjkanjem gotovine, težavami z dodatnimi dohodki in nizko obrestno mero depozitov. Po uporabi te metode so se njihovi nizki, nezadovoljujoči dohodki spremenili v redna, visoka izplačila. Zaradi tega so si lahko privoščili potovanja, kupovanje dragih stvari, posojanje znancem in druge reči, ki so jim bile pred tem nedostopne. Metoda je pridobila tudi fantastična mnenja investitorjev in finančnih strokovnjakov. Vseskozi pridobiva pozitivne ocene od novih oseb in znanstvenih centrov.

>> Kliknite tukaj, da bi zaslužili 500, 1500 in celo 2500 evrov mesečno


Naročnik oglasne vsebine je Descend Global Ltd.

Ne spreglejte