Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 5. 2023,
11.17

Osveženo pred

11 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

6pack Čukur Rebeka Dremelj Filip Flisar Planet TV Riba, raca, rak

Ponedeljek, 15. 5. 2023, 11.17

11 mesecev, 2 tedna

Riba, raca, rak

Rebeka Dremelj: Kaj je nor?! Jaz tega ne bom jedla! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri premierno ogledali prvo epizodo zabavne kuharske oddaje Riba, raca, rak, v kateri bo pet znanih Slovencev vsak teden tekmovalo, kdo bo komu pripravil najboljšo večerjo. Prvi bo nocoj svoje kuharske sposobnosti pokazal Filip Flisar, ki se je odločil, da bo šunko vključil v vsakega od treh hodov večerje. Občutki njegovih gostov pa so bili ob tem mešani.

V zabavni kuharski oddaji Riba, raca, rak, ki si jo boste prvič lahko ogledali nocoj ob 20. uri na Planetu, bo kot prvi znani Slovenec svoje kuharske veščine Sloveniji in svojim štirim gostom pokazal nekdanji profesionalni smučar Filip Flisar.

Filip sicer ni vedel, komu bo kuhal, se je pa odločil v vsako jed trihodnega menija vključiti šunko. Tudi v sladico! "Šunka do Tokia! Normalno, da bom dal šunko v sladico. Kam pa naj jo dam?!" je svojo odločitev pojasnil nekdanji profesionalni smučar.

Riba, raca, rak
Planet TV Šunka v sladici? Tako daleč gre Filip Flisar #video

Filipa bodo nocoj na večerji obiskali Sebastian, Boštjan Čukur, Rebeka Dremelj in Manja Stević, ki pa so v svoje roke dobili samo njegov jedilni list. Odzivi na to, da bo v sladici vključil ta, za marsikoga nenavaden element, pa so bili mešani.

Boštjan Čukur je ob prebiranju menija dejal: "Pijani pocen s 'špehom'. On očitno že vnaprej ve, da bomo mi rahlo vinjeni, ko bomo prišli do sladice. Pocen s 'špehom' … Ali je to kakšen trik in je 'špeh' neka prispodoba? Jaz sladice s 'špehom' še nisem jedel, tako da se veselim. Pijan pa sem že kdaj bil, tako da bo."

Riba, raca, rak
Planet TV To so znani, ki bodo prvi teden kuhali v oddaji Riba, raca, rak

Filip je nato zatrdil, da se šunka lahko uporabi kjerkoli in da bo to tudi dokazal. "Oziroma ne jaz, oni, ko bodo jedli, bodo povedali. Vsaj upam, ampak mislim, da bodo."

Rebeka Dremelj pa te njegove teze med prebiranjem jedilnika ni najbolj podprla: "Pa ja ne bo sladice s 'špehom' naredil?! Kaj je nor?! Jaz tega ne bom jedla."

Planet 18
Planet TV Voditeljica jim je to kar zamolčala #video

Kaj mislite, bo Filip Flisar dokazal, da šunka sodi v vsak hod menija? Bo Rebeka Dremelj sladico pojedla ali jo bo pustila, kot je napovedala? Preklopite na Planet nocoj ob 20. uri in izvedeli boste vse odgovore!

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Za tem pa ne zamudite še epizode šova Poroka na prvi pogled, ki bo sledila ob 21. uri.

 

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Aleš bo ponovno srečal Jasmino, kar pa se ne bo dobro končalo … #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV "Anna se je do Aleša obnašala še grše kot Jasmina," je prepričana Tanja Kocman #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV Tako so se komentatorji pošalili na račun Aleša #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte