Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 2. 2023,
13.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

Tanja Kocman Miha Hercog Špela Grošelj Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled Planet TV

Četrtek, 23. 2. 2023, 13.00

1 leto, 2 meseca

Poroka na drugi pogled

Tanja Kocman: V tem trojčku sem izjemno zadovoljna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Nocoj ob 20. uri nas na Planetu čaka ura dobre zabave s tremi komentatorji komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri bodo z različnih zornih kotov osvetlili dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Del ekipe je tudi radijska voditeljica, komičarka in spletna vplivnica Tanja Kocman, ki nam je razkrila, kako se ujame s sokomentatorjema in ali kot sveže zaljubljena že morda razmišlja tudi o poroki.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Kaj pa vi, bi skočili v posteljo že na prvem zmenku? #video

Tanjo Kocman in Špelo Grošelj smo lahko spremljali že v prvi sezoni komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. "S Špelo sva se tako ujeli, še preden sva se sploh zares spoznali lani v prvi sezoni komentiranja. Tu gredo zahvale družbenim omrežjem. Špela je takšna direktna ženska, ki mi preprosto ustreza, in zdi se, da se poznava že leta. Miha pa je kavalir, ki mu ne manjka humorja. Tako da sem v tem trojčku izjemno zadovoljna," se je pošalila Tanja.

Poroka na drugi pogled | Foto: Blaž Vatovec/Planet TV Foto: Blaž Vatovec/Planet TV

V nasprotju z lansko sezono je Tanja zdaj v zvezi in srečno zaljubljena. Ko smo jo povprašali, ali je tudi njo že prešinila misel na poroko, je odgovorila, da se še ni odločila, ali si tega sploh zares želi.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Komentatorji o Jasminini potezi: To je narobe, otrok ne moreš tako vzgajati

"Nikoli nisem bila v načrtu poroke, ampak se bom pustila presenetiti. Ker sem v življenju pojedla že veliko zarečenega kruha, se mi zdi, da bom že samo zaradi tega še dvajset let obiskovala fitnes," je povedala v svojem hudomušnem slogu, a nam vseeno razkrila, kakšne poroke bi si želela, če bi se vendarle poročila. 

Poroka na drugi pogled
Planet TV Nekoč zaročenec Špele Grošelj, danes mož ene od strokovnjakinj

"Imam dva mogoča scenarija. Ali bi se poročila na nekem krasnem otoku z najbližjimi in seveda ženinom ali pa bi naredila veliko zabavo, na kateri bi me rahlo odneslo ob vseh nastopajočih in preostalih dodatkih."

Tanja o zmenku na slepo: Bilo je na silo in zelo neprijetno

Ker v oddaji komentira udeležence eksperimenta, ki partnerja, ki jim ga izberejo strokovnjaki, spoznajo šele pred oltarjem, nas je zanimalo, ali ima tudi sama kakšne izkušnje z zmenki na slepo.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Takšne ženske so všeč Mihi Hercogu

"Imam. Odkrito povedano ni bilo ravno najbolj prijetno, ker sva si bila zelo različna in nobena tema pogovora ni obrodila sadov. Bilo je na silo in zelo neprijetno. Verjetno, da za oba. Ampak verjamem, da je lahko izkušnja dobra, če ti zmenek izberejo ljudje, ki te res dobro poznajo in vedo, kaj hočeš oziroma vsaj česa res nočeš," je povedala simpatična Štajerka, ki na Planetu vsak četrtek brez dlake na jeziku komentira dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled.

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko na Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri, tudi nocoj. Danes zvečer se na Planet vrača tudi satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem. Ne zamudite!

Poroka na prvi pogled
Planet TV "Moški potrebujete več časa za to. Včasih je to dobro." #video
Špela Grošelj
Planet TV Špela Grošelj: Zaradi tega sem bila v otroštvu pogosto slabe volje
Poroka na drugi pogled
Planet TV "Dnevno dobivam ponudbe, včasih podkrepljene z zelo 'slikovitimi' fotografijami!"
Poroka na prvi pogled
Planet TV Miha Hercog iskreno o svojem trenutnem statusu #video
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.siSpremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte