Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 2. 2023,
11.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

1

Natisni članek

Miha Hercog Tanja Kocman Špela Grošelj Planet TV Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled

Četrtek, 23. 2. 2023, 11.00

1 leto, 2 meseca

Poroka na drugi pogled

Kaj pa vi, bi skočili v posteljo že na prvem zmenku? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

1

Na Planetu lahko ob četrkih ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled, ki jo vodi Špela Grošelj, pri tem pa ji pomagata tudi Tanja Kocman in Miha Hercog. Nazadnje ju je Špela vprašala, kaj menita o skoku v posteljo na prvem zmenku. Poglejte, kaj sta ji odgovorila ...

"Eno je zmenek, drugo pa bežna avantura. Pri zmenku si namreč veliko bolj pazljiv, ampak to je samo laično moško mišljenje," je prvi na vprašanje odgovoril Miha Hercog. Tanja pa ga je dopolnila, da včasih na zmenku vidiš, da nikamor ne pelje, zato takrat enostavno vzameš, kar dobiš.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Ojoj, ko ga je zagledala pred oltarjem, je izrekla to

Miha se je zasmejal, Špela pa ju je najprej opomnila, da ne smeta govoriti drug čez drugega, nato pa obema ponovila svoje vprašanje: "Ali bi skočila v posteljo s človekom, ki ga prvič vidita, že isti dan?" Moški del ekipe je suvereno zatrdil, da ne bi, a Tanjo je ta odgovor tako presenetil, da se je znašla v zadregi, saj je imela drugačno mnenje:

Poroka na drugi pogled
Planet TV Nekoč zaročenec Špele Grošelj, danes mož ene od strokovnjakinj

"Mislim, odvisno od situacije in človeka. Včasih greš namreč na zmenek in si misliš, da bo to to, potem pa vidiš, da to, kar govori, ni v redu. Lahko pa …" Miha je brž uvidel, kam pes taco moli in po tej Tanjini utemeljitvi tudi sam popravil svoj odgovor: "Strinjam se, lahko pa …"

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Glavno ženinovo vprašanje pred poroko je bilo: Ali zna …?

Vseeno pa je zatrdil, da zmenka s skokom v posteljo ne bi reševal. To izjavo sta podprli obe ženski predstavnici komentatorske ekipe. Se pa Špela s svojimi vprašanji o tej temi ni ustavila. Zanimalo jo je namreč še, ali bi lahko bila na prvem zmenku intimna tudi brez vpliva alkohola.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Ženin brez zadržkov: Seks je pomemben. Ne bom seksal samo ob nedeljah. #video

Miha je suvereno pritrdil, Tanja pa se je z njim le delno strinjala: "V mojem primeru težko, ker sem iz Štajerske, ampak načeloma ja." Naposled je Miha ponovno popravil svoj odgovor in je razkril, da je tudi sam (tri četrtine) Štajerec.

Kot vidite, vodilni trio poleg tega, da komentira dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, se tudi vmes dotika drugih zanimivih tem, v katerih razkrijejo tudi veliko o sebi. Le kaj vse bodo v oddaji Poroka na drugi pogled obdelali nocoj ob 21. uri?!

Komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled lahko na Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri! Nocoj se na Planet vrača tudi satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Takšne ženske so všeč Mihi Hercogu
Poroka na drugi pogled
Planet TV Komentatorji o Jasminini potezi: To je narobe, otrok ne moreš tako vzgajati
Špela Grošelj
Planet TV Špela Grošelj: Zaradi tega sem bila v otroštvu pogosto slabe volje
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte