Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 6. 2022,
14.32

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Matt Ridley Kate Laidlaw

Sreda, 29. 6. 2022, 14.32

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Novi ženin je svojo nevesto primerjal s čebulo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, sta v ljubezenski eksperiment vstopila dva nova para. Prva sta na skupno pot stopila Carolina in Dion, sicer s triurno zamudo, sledila pa sta jima še Kate Laidlaw in Matt Ridley, med katerima prav tako ni vse potekalo brez zapletov. Nevesta ob tem, ko je spoznala ženina, ni začutila iskric, ta pa je njo primerjal tudi s čebulo …

Kate Laidlaw je bila do vstopa v šov Poroka na prvi pogled: Avstralija vse življenje samska. V srednji šoli so ji fantje nenehno govorili, da je grda, kar ji je v podzavesti ostalo še danes. Dela kot klinična nutricionistka, zelo blizu pa si je s svojo sestro dvojčico, a se vseeno počuti osamljeno in si želi moža in otrok. Strokovnjaki so presodili, da bo zanjo pravi Matt Ridley.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Ženin je v prejšnjem razmerju želel imeti otroke, a se po letih poskušanja z umetnimi oploditvami ta želja ni uresničila. Naposled sta s svojo izbranko za štiri leta odprla vrata svoje hiše otrokom iz rejništva: "To je bil velik izziv, ampak obenem tudi velika nagrada. Brez pomislekov bi to storil še enkrat." Po sedmih letih zakona je Matt pripravljen ljubezni dati drugo priložnost. Krasna ljubezenska zgodba je njegova goreča želja, kar je podprl tudi s priznanjem, da ob gledanju filma Beležnica (The Notebook) vedno joče.

Nova priložnost
Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Na poroki je bil Matt navdušen nad svojo nevesto Kate. Kljub iskrenim zaobljubam pa Kate ni začutila iskric. "Mislim, da me je bolj skrbelo to, da jaz ne bi bila všeč njemu, na to, da on ne bi bil všeč meni, pa nisem niti pomislila. Želela sem si začutiti nekaj med nama, res, ampak tega nisem začutila." Enostranska privlačnost ju je nato med poročnim fotografiranjem vodila v zelo nerodno poziranje pred kamero.

Nevesta je na poročnem fotografiranju uživala precej manj kot ženin. | Foto: MAFS Australia Nevesta je na poročnem fotografiranju uživala precej manj kot ženin. Foto: MAFS Australia

Na poporočnem slavju je Matt poskušal svojo nevesto poljubiti in jo spodbujal, naj mu sedi v naročju. Kate je bilo ob tem nelagodno, saj je dejala: "Mislim, da mora malo pritisniti na zavore." Naposled ga je to prosila tudi v zasebnem pogovoru. Matt ji je na to odgovoril: "Mogoče si kot čebula, ki ima veliko plasti in jih je treba samo počasi olupiti." Kate mu je dejala: "Krasen odgovor. Nič ni boljše, kot da te nekdo na poročni dan primerja s čebulo."

Skrivnosti Brokenwooda
Planet TV Ob petkih rešujemo Skrivnosti Brokenwooda

Ali bo pri teh zakoncih držal slovenski rek Slab začetek, dober konec? Odgovore prinaša samo ogled naslednjih epizod šova Poroka na prvi pogled: Avstralija!

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Tamara in Brent, Holly
Planet TV Navkljub takšnemu zmerjanju zakonca ostajata del eksperimenta
Selina Chhaur
Planet TV Še en hladen tuš za avstralsko nevesto
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjakinja ni mogla verjeti, da sta ta dva zakonca že skočila med rjuhe
Planet Vau
Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte