Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 2. 2018,
13.16

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,42

1

Natisni članek

Od težaka do junaka Jasna Kuljaj Ena žlahtna štorija Jure Godler Lili Žagar The Biggest Loser Slovenija Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV

Četrtek, 8. 2. 2018, 13.16

6 let, 2 meseca

Žarometi

Med nominiranci za žaromete tudi Lili Žagar, Jure Godler in Jasna Kuljaj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,42

1

Za nagrado žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik leta sta nominirana tudi Jasna Kuljaj in lanskoletni zmagovalec Jure Godler, čigar oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem se za nagrado poteguje tudi v kategoriji zabavne tv-oddaje leta. Lili Žagar, voditeljica oddaje Dan., je med izbranimi najboljšimi gostitelji in gostiteljicami razvedrilne tv-oddaje leta, šov The Biggest Loser Slovenija pa si je prislužil nominacijo za tekmovalno tv-oddajo leta.

žarometi | Foto:

Znana so imena tistih oddaj, filmov, glasbenikov, voditeljev in voditeljic, ki so lani pustila največji pečat v slovenskem medijskem prostoru. Za najboljšo zabavno tv-oddajo leta je nominirana satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, v kateri se ustvarjalci "lotevajo vseh - in vsake teme, o kateri drugi raje molčijo", poleg tega pa oddaja postreže s "satiričnimi poročili, kakršnih pred tem še nismo imeli, šele ko smo jih dobili, pa smo se zavedeli, kako zelo smo jih pravzaprav potrebovali". 

Jure Godler | Foto: Jure Godler

Kdo ima bolj nabrušen jezik, Jure Godler ali Jasna Kuljaj?

Jure Godler je tudi lanskoletni zmagovalec med nabrušenimi tv-jeziki, letos pa ima v tej kategoriji lepo družbo, saj so bralci in uredništvo revije Vklop med najbolj jezičnimi prepoznali tudi Jasno Kuljaj, voditeljico komentatorske oddaje Od težaka do junaka, ki je spremljala dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija. "V oddaji Od težaka do junaka je s sogovorniki brez dlake na jeziku govorila o vsem in vsakomer, povezanem z oddajo, ter sočno komentirala dogajanje v shujševalnem šovu," so zapisali.

Poleg Jasne in Jureta je za najbolj nabrušen tv-jezik nominirana tudi Urška Vučak Markež, ki smo jo spremljali v Eni žlahtni štoriji, redna gostja pa je bila tudi v oddaji Od težaka do junaka.

Jasna Kuljaj in trenerka Nataša Gorenc v komentatorski oddaji Od težaka do junaka | Foto: Jasna Kuljaj in trenerka Nataša Gorenc v komentatorski oddaji Od težaka do junaka

The Biggest Loser Slovenija dokazuje, da je vse mogoče

Tudi šov The Biggest Loser Slovenija se lahko pohvali z nominacijo v kategoriji tekmovalne tv-oddaje leta. "Edina oddaja, v kateri največja izguba prinese najslajšo zmago - govorimo seveda o izgubi teže. 17 tekmovalcev je pred očmi kritične javnosti bílo krvavo bitko s kilogrami, ob tem pa jim je pomagala izkušena ekipa trenerjev, nutricionistov, zdravnikov in motivatorjev. Dokazali so, da je mogoče vse."

Že kmalu bomo lahko na Planet TV spremljali drugo sezono šova, ki prinaša nove izzive, nove tekmovalce in brez dvoma tudi nove neverjetne življenjske preobrazbe.

Lili Žagar | Foto:

Lili Žagar izstopa kot gostiteljica razvedrilne oddaje

V kategoriji gostiteljev in gostiteljic razvedrilnih tv-oddaj pa izstopa še en obraz Planet TV, voditeljica Lili Žagar, ki se v oddaji Dan. "odlično znajde tako med gosti kot takrat, ko je pred kamero sama, je sproščena, nasmejana in dostopna, po potrebi tudi zelo resna, zaradi nje je vzdušje v studiu toplo in domače". Oddaja Dan., ki jo izmenjaje vodita Lili Žagar in Katja Tratnik, je na sporedu vsak dan ob 17. uri.

Lani smo se poslovili od priljubljene slovenske nadaljevanke Ena žlahtna štorija, v kateri sta igrala tudi Matjaž Javšnik in Primož Forte, ki sta nominirana za žaromet v kategoriji igralca leta. Oboževalci, ki pogrešajo Štorijo, bodo že kmalu lahko spremljali novo slovensko serijo, ki bo zagotovo očarala tako s krajem dogajanja kot z zgodbo in igralci ...

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte