Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
8.00

Osveženo pred

6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Daniel Craig filmi Planet TV

Petek, 27. 10. 2023, 8.00

6 mesecev

Filmska uspešnica Nož v hrbet premierno na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Konec tedna bodo na Planetu zaznamovali odlični filmi. V soboto vas čakata Drobtinica in rudnik zlata ter akcija Prava fanta, v nedeljo pa bo premierno na slovenskih filmih predvajana komična kriminalka Nož v hrbet, temu bo sledil še tretji del filmske klasike Ugrabljena.

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali mladinski film Drobtinica in rudnik zlata, ki govori o malem Crumbu, ki je ponovno združen s svojimi starši in se težko privadi na nov razkošen življenjski slog.

Drobtinica in rudnik zlata | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Ko ga ugrabi stari sovražnik, mora uporabiti najboljše iz svojega novega in svojega starega življenja, da pobegne in reši starše.

Kolesarstvo na Planet TV
Planet TV Zadnja kolesarska spektakla tega leta v živo na Planet 2 #video

Ob 22.20 si boste na Planetu lahko ogledali še kriminalno dramo Prava fanta (Nice Guys), v kateri navdušujeta Russell Crowe in Ryan Gosling. Zgodba govori o naivnem detektivu Hollandu in nasilnem izterjevalcu Jacksonu, ki v Los Angelesu sredi 70. let prejšnjega stoletja preiskujeta primer izginulega dekleta.

Prava fanta | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Na videz nepovezana smrt pornografske zvezde ju pripelje na sled kriminalne zarote, v katero so vpleteni številni vplivni ljudje. S Hollandovo domiselnostjo in Jacksonovimi pestmi se počasi prebijata do resnice, kar povzroči neustavljivi kaos nasilja in zabavnih nezgod.

Kolo sreče
Planet TV Nekdanja exatlonovka razložila, zakaj izvaja vadbo samo za ženske #video

V nedeljo ob 20. uri si boste premierno na slovenskih televizijah lahko ogledali komično kriminalko Nož v hrbet (Knives Out) z Danielom Craigom, Chrisom Evansom, Ano de Armas in Jamie Lee Curtis. Film se lahko pohvali z odlično oceno 7,9 na spletni strani IMDb in spektakularno igralsko zasedbo.

Nož v hrbet (Knives Out) | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Zgodba filma Nož v hrbet se odvija okoli družinskega večera, ki se sprevrže v nočno moro, saj takrat umre 85-letni Harlan Thrombey – glava družine. V njegov dom prispeta dva detektiva, da bi razrešila Harlanovo nenadno smrt ter razkrila dobro skrite družinske skrivnosti. Kmalu se zadeva zaplete, saj je sumljiv prav vsak član družine.

Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Med večerjo dekleti umirali od smeha #video

Ob 22.20 si boste na Planetu lahko ogledali še tretji del filmske uspešnice Ugrabljena (Taken 3). Liam Neeson se vrača kot upokojeni agent Bryan Mills – a njegova vrnitev v mirno življenje se obrne na glavo, ko ga po krivici obtožijo umora nekdanje žene v njegovem losangeleškem stanovanju.

Ugrabljena 3 | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Na begu in z detektivom Frankom Dotzlerjem (Forest Whitaker) za petami mora Mills še zadnjič uporabiti vse svoje posebne veščine, da izsledi pravega morilca, dokaže lastno nedolžnost in zaščiti edino ljubljeno osebo, ki mu je še ostala – svojo hčerko.

Mladinski film Drobtinica in rudnik zlata bo na sporedu v soboto ob 20. uri, v nedeljo pa si boste lahko premierno ogledali filmsko uspešnico z Danielom Craigom v glavni vlogi Nož v hrbet.

Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Udeleženka šova z neposrečeno izjavo: kaj bo rekel njen mož? #video
Kolesarstvo Planet 2
Planet TV Še dva kolesarska spektakla s Tadejem Pogačarjem v živo na Planet 2
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.      
Ne spreglejte