Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 4. 2021,
9.30

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Natisni članek

Piramida sreče Planet TV

Nedelja, 11. 4. 2021, 9.30

3 leta

Piramida sreče

Tokrat nas čaka zelo razburljiva oddaja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Nocoj ob 19.45 na Planetu ne zamudite kviza Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem, v katerem se bosta preizkusila nova dva para, obeta pa se zelo razburljiva oddaja in visoki zneski.

Piramida sreče
Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče

Prvi tekmovalni par v tokratni oddaji Piramida sreče bosta mama in sin Tanja in Domen Janžič. Domen je vzgojitelj predšolskih otrok in velik nogometni nadušenec ter navijač nogometnega kluba Barcelona, za katerega navija celo življenje. Mama Tanja je komercialistka, ki obožuje aktivno življenje, fitnes, plavanje, morje, hribe, potovanja. 

Tanja in Domen Janžič | Foto: Tanja in Domen Janžič

"Z Domnom sva si v marsičem podobna, zato ne rečejo zastonj, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Mislim, da lahko z gotovostjo trdim, da imava krasen odnos, zgrajen na trdnih temeljih. Nisva samo mami in sin, ampak tudi zelo dobra prijatelja in zaupnika. Rada klepetava, sploh zdaj, ko bo Domen postal očka in rad povpraša po nasvetih," je o svojem sinu povedala Tanja.

"Boljše mami si ne bi mogel želeti. Vedno mi stoji ob strani in upam, da bom tudi jaz nekoč tako dober starš, kot je ona ter seveda moj ati," pa je o svoji mami povedal Domen. 

Piramida sreče
Planet TV "Kadar se zgodi napaka, je še bolj zabavno"

V kvizu je veliko odvisno tudi od sreče. "Zase lahko z gotovostjo trdim, da do zdaj še nisem imela sreče pri kakršnihkoli igrah na srečo," je povedala Tanja, Domen pa je dodal: "Iger na srečo ne igram, rad pa stavim na kakšno nogometno tekmo s svojim bratom. Zanimivo je, da jaz navijam za Barcelono, on pa za Real Madrid, zato zna biti doma kar napeto."

Edi Urankar in Ursula Škorjanc | Foto: Edi Urankar in Ursula Škorjanc

Drugi par v tokratni oddaji bosta Edi Uranker in Ursula Škorjanc, ki sta se spoznala že v otroštvu. "Spoznala sva se pri moji stari mami kot otoka, kasneje pa sva se srečala po 25 letih in takrat je preskočila ljubezenska iskrica," je o njunih skupnih začetkih povedala Ursula.

Edi rad igra poker in šah, hodi na sprehode in se preizkuša kot didžej. Rad gleda komedije, medtem ko Ursulo bolj pritegnejo kriminalke in akcijski filmi. 

Piramida sreče
Planet TV Tej temi bi se rad izognil voditelj Jonas #video

In kakšne so njune izkušnje z igrami na srečo? Ursula je povedala, da velikih dobitkov nikoli ni zadela in da ima Edi pri tem bolj srečno roko. "Loterijski listek mi je enkrat prinesel 260 evrov, včasih pa vplačam tudi kakšne športne stave," je povedal Edi.

Kateri par bo v tokratni oddaji imel več znanja in sreče, preverite v nocojšnji zelo razburljivi oddaji Piramida sreče.

Kviz Piramida sreče bo na sporedu NOCOJ ob 19.45 na Planetu. Ob 21.30 pa si lahko ogledate filmsko uspešnico Časovna zanka (Looper) z Josephom Gordon-Levittom, Bruceom Willisom in Emily Blunt.
Beren Saat
Planet TV Pandemija rešila zakon turške lepotice
Klepet ob kavi
Planet TV Voditeljica je brez stradanja izgubila več kot deset kilogramov
 
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte