Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 8. 2023,
8.30

Osveženo pred

8 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Natisni članek

Nataša Naneva Klemen Bučan Kolo sreče Planet TV

Četrtek, 24. 8. 2023, 8.30

8 mesecev, 1 teden

Kolo sreče

Razkrivamo, kdaj se začenja nova sezona Kolesa sreče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Čakanja je konec, zdaj vam lahko končno razkrijemo, kdaj se na male zaslone vrača priljubljeni kviz Kolo sreče, ki ga vodita Klemen Bučan in Nataša Naneva. 

Prvič bomo na Planetu Kolo sreče v novi sezoni zavrteli že v ponedeljek, 4. septembra, ob 20. uri. Tudi tokrat bosta gledalce pred televizijskimi sprejemniki pozdravila vedno zabavni voditelj Klemen Bučan in njegova zgovorna sovoditeljica Nataša Naneva

Klemen Bučan
Planet TV Čustvena poroka televizijskega voditelja: Bilo je sanjsko #foto

"Bistveno se oddaja v drugi sezoni ne bo spreminjala, saj nočemo razočarati ljudi, ki so na oddajo navajeni in jo radi gledajo, gotovo pa bomo v drugi sezoni vsi skupaj še bolj sproščeni. Lahko povem, da bodo uganke v drugi sezoni tudi nekoliko težje. Gledalci so namreč že ogreti iz prve sezone, pa tudi tekmovalci so našo igro dobro naštudirali in spremljali bomo lahko več taktike in premišljenih odločitev," je o novi sezoni Kolesa sreče povedal voditelj Klemen Bučan. 

Kolo sreče
Planet TV Poglejte, kdo jeseni prihaja v Kolo sreče #video

Njegova sovoditeljica Nataša Naneva je v smehu dodala, da lahko pričakujemo še več zabavnih pevskih vložkov, pri čemer bo tudi sama pomagala Klemenu, da bo vse skupaj zvenelo bolj ubrano.

Nad tem menda niso bili vsi tako zelo navdušeni kot ona. "Ko Klemen tekmovalcem ponudi brezplačen samoglasnik, večina takoj reče: 'Samo petja ne, prosim,'" se je zasmejala Nataša.

Nataša Naneva in Klemen Bučan | Foto: Planet TV Nataša Naneva in Klemen Bučan Foto: Planet TV

Med tekmovalci bo v vsaki oddaji tudi tokrat po en znan Slovenec oziroma znana Slovenka. V vrtenju kolesa sreče in ugibanju gesel se bodo tako med drugim preizkusili radijski voditelj Denis Avdić, vsestranski Tomaž Mihelič - Marlenna, raper Nipke, pevka Natalija Kolšek, humoristka Urška Vučak Markežvedeževalec Blaž in številni drugi.

Nataša Naneva
Planet TV "Na morju me ne boste našli na znanih lokacijah!"

In koga od znanih bi voditelja povabila v oddajo, če bi lahko izbrala kogarkoli? "Od naših zagotovo Alenko Artnik, našo svetovno prvakinjo v potapljanju na vdih. Od tujih pa raperja Snoop Dogga. Enkrat mi je namreč Klemen pokazal njegov nastop na ameriškem Kolesu sreče in bil je res zabaven," je odgovorila vedno nasmejana Nataša, medtem ko bi Klemen v oddaji rad videl kar našega košarkarskega asa Luko Dončiča.

Kolo sreče
Planet TV Voditelj razkril, kam gre letos na dopust in kaj je najbolj nenavadna jed, ki jo je poskusil

"Da vidimo, kako se eden najboljših na svojem področju znajde med črkami in ugankami. Od tujih zvezdnikov pa bi povabil Arnolda Schwarzeneggerja, mogoče za zadnjo oddajo druge sezone. Da v imenu vseh reče: 'I'll be back,'" je povedal v smehu.

Zabavni kviz Kolo sreče z voditeljem Klemenom Bučanom in sovoditeljico Natašo Nanevo boste na Planetu lahko spremljali od 4. septembra.

Nepremičnine na slepo
Planet TV To je razlog, da so vse svoje življenjske prihranke izročili popolnim neznancem
Ljubezen za vedno
Planet TV So njihove zakonske zveze dovolj trdne za to ekstremno preizkušnjo?
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte