Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
26. 2. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Natisni članek

Sam Rockwell Frances McDormand Woody Harrelson Planet TV premiera

Nedelja, 26. 2. 2023, 8.00

1 leto, 2 meseca

"Ta film je mojstrovina," je prepričan Woody Harrelson

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 22.15 premierno ogledali tragikomično kriminalno dramo Trije plakati pred mestom (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri). V glavnih vlogah bodo zaigrali Frances McDormand, Sam Rockwell in Woody Harrelson, ki je v intervjuju razkril, da se mu zdi ta film prava mojstrovina.

V tragikomični kriminalni drami, ki je bila nagrajena s kar dvema oskarjema in ima zavidljivo visoko oceno 8,2 na IMDb, lahko spremljamo Mildred Hayes (Frances McDormand), ki so ji pred meseci umorili hčerko, policija pa še vedno ni odkrila morilca. Razjarjena in prizadeta mati se zato odloči za drzno potezo.

Kolo sreče
Planet TV Priljubljena igralka ekskluzivno razkrila, da ni več samska #video

Najame tri reklamne panoje, ki stojijo pred vstopom v domače mestece, nanje pa da napisati ogorčeno sporočilo, namenjeno vodji tamkajšnje policije. Plakati nemudoma dvignejo veliko prahu. Ko se v primer vmeša policist Dixon (Woody Harrelson), nezrel mamin sinko in nestrpen nasilnež, se bitka med Mildred in možmi postave v mestecu Ebbing samo še zaostri.

Frances McDormand in Woody Harrelson. | Foto: promocijsko gradivo Frances McDormand in Woody Harrelson. Foto: promocijsko gradivo "Ta film je mojstrovina," je iskreno povedal svoje mnenje Woody Harrelson. V intervjuju, ki si ga lahko ogledate s klikom na to povezavo, je sicer sprva pohvalil režiserja filma – Martina McDonagha, za katerega je dejal, da je izjemen, prav tako pa je prepričan, da filma ne bi mogel narediti boljšega, kar je tudi pojasnil:

Jutro na Planetu
Planet TV Tin Vodopivec se je javno opravičil simpatični voditeljici #video

"Še nikoli nisem videl, da bi se občinstvo tako odzvalo na nek film. Navkljub temu, da ima izjemno temačno zgodbo, mu je uspelo v zgodbo vključiti humor in posredovati globoko sporočilo, ki pri gledalcu vzbudi močna čustva. Karakterje je skrbno izoblikoval, kar dokazuje tudi glavna igralka Frances McDormand. Res je pristna v svoji igri in njenih prizorov se preprosto ne bi dalo odigrati bolje."

Jutro na Planetu
Planet TV Vadba na drogu je veliko več kot gola koža #video

Woody pa se ni ustavil s pohvalami, saj je prepričan, da je v tem filmu tudi Sam Rockwell pokazal svojo najboljšo igralsko predstavo v karieri. Brez zadržkov je priznal: "Res sem zelo srečen, da sem imel priložnost sodelovati pri nastanku nečesa tako dobrega."

Tragikomično kriminalno dramo Trije plakati pred mestom (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.15. Pred tem pa si lahko ob 20. uri ogledate še premiero Sicario: Onkraj zakona (Sicario). Druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Moj mož ni tip moškega, ki bi ga jaz sicer izbrala #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV Špela obžaluje, da se je ta ženin rodil deset let prepozno
Emily Blunt
Planet TV Zvezdnica zaradi snemanja tega prizora ni mogla spati kar štiri noči
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte