Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 2. 2023,
10.45

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

1

Natisni članek

premiera Planet TV

Četrtek, 23. 2. 2023, 10.45

1 leto, 2 meseca

Nedelja filmskih premier na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

1

Ob koncu tedna se nam na Planetu znova obeta odličen filmski spored, poln akcije in tudi humorja. V nedeljo bosta na Planetu kar dve filmski premieri na slovenskih televizijah, akcijski triler Sicario: Onkraj zakona in kriminalna drama Trije plakati pred mestom.

Milijonar
Planet TV Milijonar na Planetu odslej ob sobotah

V petek ob 22. uri bo na Planetu akcijska kriminalka Ujemi gringa (Get the Gringo), v kateri Mel Gibson igra okorelega kriminalca Driverja, ki pristane v velikanskem zaporniškem kompleksu v Mehiki, kjer se nepričakovano zbliža z mladeničem, ki postane tarča vodje zapornikov, zato se Driver odloči, da mu bo pomagal preživeti.

V soboto se bomo po kvizu Milijonar ob 21.30 nasmejali Anni Faris v komediji Moj lažni mož (Overboard), ki je predelava komedije Čez krov z Goldie Hawn in Kurtom Russellom. Tokrat z jahte pade razvajen bogataš in izgubi spomin, nato pa ga nezadovoljna uslužbenka prepriča, da je njen mož iz delavskega razreda.

V nedeljo ob 20. uri bo na Planetu akcijski triler Sicario: Onkraj zakona (Sicario), ki ga je režiral Denis Villeneuve, igrajo pa Emily Blunt, Benicio Del Toro in Josh Brolin.

Odličen film je bil nominiran za tri oskarje, zgodba pa govori o idealistični agentki FBI Kate, ki na mehiško-ameriški meji raziskuje kriminalna dejanja, povezana z vojno prekupčevalcev mamil. Film bo premierno predvajan na slovenskih televizijah.

Prav tako v nedeljo bo ob 22.15 na Planetu tudi kriminalna drama Trije plakati pred mestom (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), ki je bila nagrajena s številnimi nagradami, tudi z dvema oskarjema, in sicer za glavno igralko (Frances McDormand) in stranskega igralca (Sam Rockwell), nominirana pa je bila v še petih kategorijah, tudi za najboljši film, scenarij in stranskega igralca (Woody Harrelson). Film bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

Tragikomedija sledi materi, ki več mesecev po umoru hčere še vedno čaka, da policija najde njenega morilca. Ker se zadeve ne premaknejo nikamor, ogorčena najame tri plakate na cesti, ki vodi v mesto, sporočilo na njih pa je namenjeno šefu policije. Plakati nemudoma sprožijo odziv javnosti, ko se v primer vmeša policist Dixon, ki je nezrel nestrpnež, pa se bitka med jezno materjo in možmi postave še zaostri.

Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV 8 let oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem
Kolo sreče
Planet TV Neprijeten zaplet znanega Slovenca, ki vas bo zagotovo nasmejal #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Nevestino mamo je novi zet navdušil
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Ojoj, ko ga je zagledala pred oltarjem, je izrekla to
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Zamujene epizode si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.
Ne spreglejte