Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 6. 2023,
8.00

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Natisni članek

Planet TV premiera Liam Neeson

Nedelja, 18. 6. 2023, 8.00

10 mesecev, 2 tedna

Liam Neeson: Tega na snemanju ne bi smel storiti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahkoogledali akcijski triler Ledeno maščevanje (Cold Pursuit). V glavnih vlogah bo poleg Laure Dern in Toma Batemana nastopil tudi Liam Nesson, ki je v enem od intervjujev spregovoril o tem, kaj ga je med snemanjem najbolj osupnilo, in razkril, kaj je vmes večkrat storil, čeprav ne bi smel.

Akcijski triler Ledeno maščevanje (Cold Pursuit) gledalca popelje v Kehoe, hladno smučarsko središče v Skalnem gorovju. Krajevna policija tam ni vajena akcije, vse dokler v skrivnostnih okoliščinah ne ubijejo sina skromnega voznika pluga Nelsa Coxmana (Liam Neeson).

Čeprav Nels med iskanjem resnice pride navzkriž z mamilarsko združbo in zaneti vojno med dvema tolpama, se njegovo brezkompromisno iskanje odgovorov nadaljuje. Boji se hitro razvijejo in zasnežene bele strmine kmalu obarva rdeča kri.

Riba, raca, rak
Planet TV Franko Bajc navdušil tudi s kuharskimi sposobnostmi #recept

Liam Nesson je v začetku intervjuja spregovoril o svojem  soigralcu Tomu Batemanu, s katerim je sodeloval prvič, in o prizorišču snemanja, na katerem še ni bil:

"Že ko sodeluješ z igralcem, ki ga ne poznaš, obstaja vedno neka divjina. V tem primeru pa smo bili še dejansko postavljeni v pravo divjino, ki me je sicer osupnila. Ko sem jaz občudoval naravo, sem se povsem zavedal, da gledalci sploh ne bodo gledali mene, ampak prizore v ozadju. Mislim, da so to občutili vsi igralci, saj smo bili v filmu zanemarljivi v primerjavi z idilično sceno snemanja."

Riba, raca, rak
Planet TV Franko Bajc izdal, kaj se dogaja v njegovem ljubezenskem življenju #video

Kljub resni zgodbi in idilični pokrajini snemanja je v filmu prisotno tudi nepričakovano veliko črnega humorja. Liam je to potrdil: "Prav zaradi tega se večino časa sploh nisem zavedal, kaj govorim. Večkrat sem posledično izbruhnil v smeh, čeprav ne bi smel, ampak sem se sčasoma naučil brzdati, saj sem uvidel, da so ti ljudje, s katerimi delam, zelo resni."

Riba, raca, rak
Planet TV Exatlonovka s pojedino izpolnila pričakovanja svojih gostov #recept

V filmu sicer Liam nastopa v vlogi voznika pluga, zato je novinarja na koncu intervjuja zanimalo še, ali si je med snemanjem igralec kadarkoli zaželel, da bi namesto snega plužil mivko na tropski plaži . "Nisem," je po pravici dejal Liam, dodal pa: "Snemanje je potekalo v Kanadi, ki mi je bila zelo všeč. Pokrajina je bila naravnost čudovita. Če pa lahko povem po pravici, sem vseeno sočustvoval s snemalno ekipo, ki je na mrazu preživela cel dan, od jutra do večera. Ampak, brez muje se še čevelj ne obuje … "

Ledeno maščevanje (Cold Pursuit) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri! Ob 22.15 pa vas na Planetu čaka še akcijska uspešnica Padec Olimpa (Olympus Has Fallen).

Riba, raca, rak
Planet TV Bilo je tako dobro, da si je morala odpeti gumb #video
Planet na obisku
Planet TV Cerklje na Gorenjskem: raziskovanje čarobnosti podeželja v Sloveniji
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte