Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 12. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44

1

Natisni članek

Planet TV komedija Aubrey Plaza Adam DeVine Anna Kendrick Zac Efron

Sobota, 3. 12. 2022, 8.00

1 leto, 5 mesecev

"Izbrati sem morala dvojnico za svojo zadnjico," je zgroženo priznala …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44

1

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali komedijo Kako najti zmenek za poroko (Mike and Dave Need Wedding Dates). V njej bodo v glavnih vlogah nastopili Zac Efron, Anna Kendrick, Adam DeVine in Aubrey Plaza. Na snemanju je bilo treba izvesti polno takšnih in drugačnih norčij, ki so največ preglavic povzročile Anni Kendrick.

Slaba navada vročekrvnih bratov Mika in Dava je, da s svojimi lahkomiselnimi norčijami vedno znova uničita družinska srečanja. Ker se bliža poroka njune sestre, jima starša postavita pogoj, da se slovesnosti lahko udeležita le v uglajenem spremstvu. Na njun oglas se odzoveta prijateljici Alice in Tatiana, ki se sprva zdita vzorni in zadržani, toda ko odletijo na Havaje, pride na plano njuna resnična divja narava. Pretresena Mike in Dave prvič v življenju okusita sramoto, ki sta jo sama običajno povzročala drugim. Da bi ukrotila podivjani spremljevalki, morata poseči po najbolj bolečih zvijačah.

SP Katar
Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

Na snemanju komedije Kako najti zmenek za poroko (Mike and Dave Need Wedding Dates) je bilo tako že zaradi izvajanja zvijač, ki jih je scenarij zahteval, zelo zabavno. Nekatere od teh so bile vseeno preveč za Anno Kendrick. Igralka je, kot pravi članek na strani Looper, v tem filmu zagrešila eno najbolj bizarnih potez v njeni karieri.

V prizoru komedije namreč Anna Kendrick in Sugar Lyn Beard (bodoča nevesta v filmu) zaužijeta nedovoljeno substanco, kar ju pripelje do tega, da se slečeta in povsem spustita z vajeti. Medtem ko to na snemanju Beardovi ni predstavljajo težav, Kendrickova tega zase ne more trditi.

Za prej omenjeni prizor si je namreč glavna igralka omislila dvojnico. Zadnjica, ki jo vidite v filmu, ni njena, ampak od njene dvojnice. Morda se na prvo žogo to sliši, kakor da je to Anni zelo olajšalo delo, ampak zvezdnica je zatrdila, da ni tako: "To, da sem se odločila, da bom uporabila dvojnika, je ena mojih najbolj norih potez v karieri. Za katero se mi sploh ni bilo treba sleči!"

Rober De Niro
Planet TV Scenarij za ta film je igralca spravil v jok #video

Obenem je igralka razkrila, da jo je zelo presenetilo, ko so jo pri izbiri dvojnice povprašali za mnenje: "Pokazali so mi kandidatke in vprašali, če imam kaj pripomb na njihovo izbiro, kakor da bi res preiskali cel narod, da bi našli popolno zadnjico zame. Na koncu sem seveda morala jaz izbrati med tremi ponujenimi, saj ostale kandidatke niso ustrezale moji višini in postavi ...".

Komedijo Kako najti zmenek za poroko (Mike and Dave Need Wedding Dates) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri! Ne zamudite še romantične komedije Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbok), ki se bo pričela ob 21.45. Še več ekskluzivnih vsebin si brezplačno lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Kako bosta zmagovalca Exatlona porabila osvojenih 50 tisoč evrov? #video
Katar 2022 Planet
Planet TV To so obrazi, s katerimi bomo spremljali nogometno prvenstvo
Exatlon
Planet TV Pokukajte v zakulisje nastajanja Exatlona #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte