Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 2. 2024,
9.34

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

Natisni članek

deklica otrok ZDA

Četrtek, 22. 2. 2024, 9.34

2 meseca

Zaradi umora 11-letne deklice mu grozi smrtna kazen #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

42-letnemu Donu Stevenu McDougalu iz Teksasa, ki je obtožen umora 11-letne Audrii Cunningham, po poročanju CNN grozi smrtna kazen. Truplo deklice, ki je bila pogrešana od četrtka, so v torek našli v reki Trinity v Teksasu. Obtoženi, čigar zgornji posnetek je zaokrožil po družbenih omrežjih, krivde ni priznal.

Pretekli četrtek je McDougal, družinski prijatelj dekličinega očeta, obljubil, da bo deklico pospremil do bližnje avtobusne postaje. Isti dan so deklico prijavili kot pogrešano, njeno truplo pa so v torek našli potapljači v reki Trinity. 

V sodnih dokumentih, ki jih je pridobil omenjeni portal, piše, da je bila ob njenem truplu privezana velika skala, uradni vzrok njene smrti pa še preiskujejo. 

Živel je v prikolici na posesti dekličine družine

"Izražam globoko sočutje in sožalje vsem, ki so Audrii poznali, skrbeli zanjo in jo imeli radi," je po najdbi trupla dejal šerif Byron Lyons, zadolžen za preiskavo dekličine smrti. "Nadaljevali bomo preiskavo, da bi zagotovili pravico za Audrii," je dodal. 

Obtoženi Don Steven McDougal je bil prijatelj dekličinega očeta. Živel je v prikolici na njihovem posestvu v Teksasu, deklico pa je večkrat pospremil do avtobusne postaje v soseščini. Ko je deklica pretekli četrtek izginila, se je pridružil iskalni akciji. Kot je povedal šerif, je trkal na vrata sosedov in spraševal, ali je kdo deklico videl. 

Dan po tem, ko so deklico razglasili za pogrešano, se je obtoženi oglasil tudi na družbenih omrežjih. Zapisal je, da ni kriv za njeno izginotje in da ni "naredil nič slabega". "Zaslišali so me, ker sem bil zadnji, ki sem jo videl. Ne bežim ali se skrivam. Naredil sem vse, kar sem lahko, da bi jo našel. Nič nisem storil narobe," je zapisal. 

Obtoženi Don Steven McDougal je bil prijatelj dekličinega očeta. | Foto: Profimedia Obtoženi Don Steven McDougal je bil prijatelj dekličinega očeta. Foto: Profimedia

Marijin most pri Neuschwansteinu
Novice Razkrite podrobnosti srhljivega zločina pri pravljičnem gradu
Aleksej Navalni
Novice Trupla Navalnega ne bo še vsaj dva tedna: "Skrivajo ga, da bi prikrili sledi umora"
Aleksej Navalni
Novice Zapor: Navalni umrl zaradi "sindroma nenadne smrti". Družina ne more do trupla.
Ne spreglejte