Črt Kaker

Sreda,
24. 2. 2016,
16.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Donald Trump ZDA intervju

Sreda, 24. 2. 2016, 16.24

8 let

Melanija razkrila, s čim jo je prevzel Donald Trump

Črt Kaker

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Melanija Trump, ki se soju žarometov vztrajno izogiba, je za ameriško televizijo dala enega redkih intervjujev. Med drugim je spregovorila o svojem življenju in stopila v bran možu Donaldu Trumpu.

Ameriška televizijska hiša MSNBC je zjutraj objavila prvi večji intervju z Melanijo Trump, odkar je njen mož vstopil v predsedniško kampanjo. "Neverjetno je, kar se dogaja. Z Donaldom uživava in trudim se, da bi moje in sinovo življenje kljub predvolilni tekmi ostalo v vsakdanjih tirnicah. Stoodstotno podpiram svojega moža," je dejala Melanija.

Kdo je Melanija Trump? Američane zanima, kdo je Melanija, skrivnostno dekle, ki stoji ob strani enemu najbolj znanih ameriških milijarderjev in najresnejšemu kandidatu za republikansko nominacijo, Donaldu Trumpu. "Odraščala sem v Sloveniji, kjer sem tudi študirala oblikovanje in arhitekturo. Sledila je selitev, najprej v Milano, nato pa še v Pariz. Imela sem uspešno manekensko kariero, leta 1996 pa sem prišla v New York," je svojo življenjsko poto na kratko orisala Melanija, ki je odraščala v Sevnici.

Na vprašanje novinarke Mike Brzezinski, koliko jezikov govori, je Melanija odgovorila, da govori italijanski, francoski, nemški in angleški jezik. Slovenščine ni omenila.

Prvič javno spregovorila o družini Novinarko je prav tako zanimalo, kdo sta njen oče in mama. "Mama je nekaj posebnega. Ima stil in eleganco, veliko časa je delala v modni industriji. Oče je bil sprva prodajalec, po osamosvojitvi Slovenije pa je odprl svoje podjetje," je povedala Melanija.

Melanija: Z Donaldom imava enkratno razmerje Razkrila je, da je jo je Donald prevzel zaradi svoje inteligence. "Je zelo pameten, šarmanten, z veliko pozitivne energije," je povedala Melanija in dodala, da je skrivnosti njune ljubezni v tem, da se medsebojno spoštujeta in imata vsak svoje življenje.

Stoji in brani Donalda Žalostijo jo kritike političnih nasprotnikov, ki Donalda obtožujejo, da je rasist in da podpihuje sovraštvo do priseljencev. Poudarila je, da njen mož pred tedni ni užalil Mehičanov, ko je dejal, da so Mehičani posiljevalci in kriminalci. "V svojem govoru je govoril o ilegalnih migrantih in ne o Mehičanih. Danes bo tudi najhujši politični nasprotniki priznavajo, da je imel prav, ko je opozoril na problem kriminala med ilegalnimi priseljenci," je dodala.

Potovala v Slovenijo, da si je lahko podaljšala vizo Podpira moževo antimigrantsko politiko. Dejala je, da ji nikoli ni prišlo na pamet, da ne bi spoštovala ameriških zakonov. Večkrat je potovala nazaj v Slovenijo, da so ji podaljšali vizo, nato je zaprosila za zeleno karto in pred časom tudi za ameriško državljanstvo.

"Sama sem šla čez celoten proces, spoštovala sem ameriško zakonodajo in prepričana sem, da bi tako moral ravnati vsakdo, ki si želi v ZDA ustvariti svoj dom," je dejala Melanija, ki je prepričana, da bo njem mož, če bo izvoljen, poskrbel za varnosti Američanov doma in po svetu.

"Z Donaldom se ne strinjam vedno" Z Donaldovo retoriko, ki je na trenutke zelo ostra, se Melanija, kot je povedala, ne strinja vedno. Z možem se veliko pogovarjata in zgodi se, da sta pri nekaterih temah na različnih bregovih, večkrat pa mu tudi svetuje. "Veliko spremljam novice, informirana sem z dogajanjem po svetu. Včasih me posluša, včasih pač ne," je še razkrila Melanija, ki lahko novembra postane nova ameriška prva dama.