Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 12. 2022,
21.53

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,61

3

Natisni članek

nasvet princ Andrew

Torek, 27. 12. 2022, 21.53

1 leto, 4 mesece

Bizaren nasvet princa Andrewa v boju proti mrazu: Stojte na časopisu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,61

3

Princ Andrew | Andrew je od svojega pokojnega očeta podedoval položaj polkovnika grenadirske garde, vojvode Edinburškega, ko se je ta leta 2017 upokojil iz javnega življenja. | Foto Reuters

Andrew je od svojega pokojnega očeta podedoval položaj polkovnika grenadirske garde, vojvode Edinburškega, ko se je ta leta 2017 upokojil iz javnega življenja.

Foto: Reuters

Na božični dan so se člani kraljeve družine prvič v odsotnosti njenega veličanstva, pokojne kraljice, na letnem božičnem sprehodu podružili z ljudmi. Ob tem je princ Andrew z žensko delil bizaren nasvet, kako naj se ogreje v mrzlih dneh. V javnosti se je pojavil posnetek člana kraljeve družine princa Andrewa, kako klepeta z žensko in jo ob tem vpraša, ali jo zebe v noge.

Medtem ko so se množice zbrale ob cesti pred cerkvijo svete Marije Magdalene za tradicionalno božično bogoslužje na posestvu Norfolk, je Vojvoda Yorški hodil za starejšimi člani kraljeve družine in se kot ostali ustavil ter spregovoril z ljudmi.

Dvainšestdesetletnemu princu je ženska odgovorila, da zmrzuje, ta pa ji je odvrnil, ali ne pozna starega trika s časopisom. "Ste vedeli, da je trik v tem, da prinesete časopis? Stojte na časopisu in si izolirajte noge," je odvrnil princ Andrew, poroča DailyMail.

Ženska, ki je bila na ogledu kraljeve družine s svojim psom, se je po poročanju domačina, ki je interakcijo posnel, princu zahvalila za nasvet, preden je ta odšel. Domačin je pogovor označil za čuden. "Ne predstavljam si, da bo ženska kmalu preizkušala njegovo teorijo," je še povedal za The Sun.

princ Andrew
Trendi Fotografija princa Andrewa, ki bi osramotila kraljevo družino

Zapustiti je moral Buckinghamsko palačo

Že pred časom so Vojvodi Yorškemu rekli, naj Buckinghamske palače ne uporablja več za pisarniški prostor, s čimer je dejansko prekinil svojo zadnjo vez s svojim starim življenjem kot član delujoče kraljeve družine, poroča The Sun.

"Vsaka prisotnost v palači je uradno končana," je za časopis povedal vir. "Kralj je jasno povedal. Ni več član delujoče kraljeve družine. On deluje samostojno."

Elizabeta Andrew
Trendi Nova knjiga: Princ Andrew je obseden s pornografijo

Osebje naj bi zdaj ostalo brez dela

Kot del kraljeve odločitve princ Andrew naslova ne bo mogel uporabljati za prihodnje dopisovanje. Okostje osebja, ki ga je obdržal, odkar je pred tremi leti odstopil z javne dolžnosti, naj bi zdaj ostalo brez dela.

Andrew je od svojega pokojnega očeta podedoval položaj polkovnika grenadirske garde, vojvode Edinburškega, ko se je ta leta 2017 upokojil iz javnega življenja.

Trendi Kraljica v družbi sina Andrewa, družina je bila zgrožena #video
Ne spreglejte