Četrtek,
30. 6. 2016,
9.20

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zobje žvečilni gumi Orbit

Četrtek, 30. 6. 2016, 9.20

6 let, 7 mesecev

Wrigley pomaga pri zdravljenju otroških zobozdravstvenih težav

Oglasno sporočilo
PR Wrigley Orbit

Število otrok in mladostnikov z zobozdravstvenimi težavami se iz leta v leto povečuje. Podjetje Wrigley bo s posebno prodajno akcijo pomagalo otroškemu oddelku Stomatološke klinike v Ljubljani pri nakupu nujno potrebne opreme. 

V času odraščanja se otroci srečujejo s številnimi zobnimi tegobami, kot so kronične sistemske bolezni, poškodbe ustne votline in tveganja, ki te bolezni spremljajo. Na Centru za otroško in preventivno zobozdravstvo na Stomatološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana ugotavljajo, da število napotenih otrok in mladostnikov s težavnim vedenjem, strahom pred zobozdravnikom ter drugih otrok in mladostnikov z zmanjšanimi zmožnostmi iz leta v leto narašča. 

Zdravljenje otroških zobozdravstvenih težav je dolgotrajno in zahteva številne obiske pri zobozdravniku, zaradi česar se čakalne dobe daljšajo. Pogosto pa se zobozdravniki poleg dolgih čakalnih vrst srečujejo še s tehničnimi omejitvami, kot so pomanjkljiva ali nezadostna nujna oprema. 

V podjetju Wrigley smo se zato odločili, da tudi letos pomagamo Centru za otroško in preventivno zobozdravstvo ter jim z donacijo sofinanciramo nakup nujno potrebne opreme. S posebno prodajno akcijo bo podjetje Wrigley v maju in juniju od vsakega prodanega paketa žvečilnih gumijev ORBIT 3 cente namenilo nakupu nove opreme za otroški oddelek Stomatološke klinike v Ljubljani, v skupnem znesku najmanj 55.000 evrov. 

PR Wrigley Orbit | Foto:

ZA ČISTE IN ZDRAVE ZOBE

Blagovno znamko Orbit povezujemo s čistimi in zdravimi zobmi. Žvečilni gumi brez sladkorja je priporočljivo žvečiti po vsakem obroku ali pijači, ker žvečenje spodbudi izločanje sline, ki nevtralizira kisline v zobnih oblogah in s tem ohranja zobe zdrave.

www.orbit.si