Petek,
22. 3. 2019,
14.15

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,25

2

Natisni članek

prenovljena prodajalna Savski otok Kranj Intersport

Petek, 22. 3. 2019, 14.15

2 meseca, 1 teden

Vrata odpira najsodobnejša športna trgovina v središču Kranja #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,25

2

Intersport 2.0 | Intersport v trgovskem centru Savski otok v Kranju je danes odprl sodobno in prenovljeno športno trgovino. | Foto Jan Lukanović

Intersport v trgovskem centru Savski otok v Kranju je danes odprl sodobno in prenovljeno športno trgovino.

Foto: Jan Lukanović

Intersport je odprl prenovljeno prodajalno Intersport Kranj Savski otok. Prodajalna na omenjenem mestu je odprta od leta 2005, v 14 letih pa je postala priljubljena točka za nakupe športne opreme, oblačil ter obutve za športne navdušence iz Kranja in okolice.

Vsi, ki gojijo aktiven slog življenja in se redno ukvarjajo s športom, so se v prodajalno radi vračali predvsem zaradi dobre ponudbe kakovostne športne opreme za pohodništvo, tek, trening in fitnes, kolesarjenje, alpsko smučanje in druge športe.

Prenovljena prodajalna po smernicah koncepta Intersport 2.0

Nova prodajalna je v celoti prenovljena po smernicah najnovejšega koncepta Intersport 2.0. ki je prilagojen potrebam sodobnega športnika. Ta nakupuje in pridobiva informacije tako v fizični kot v spletni prodajalni, ob tem pa dobi povsod enako raven storitev. 

Ob vstopu v novo prodajalno bodo kupci poleg povsem nove trgovinske opreme najprej opazili boljšo preglednost nad posameznimi oddelki, s poudarjeno ponudbo za moške in ženske.

Fotogalerija
1 / 8

Podaljšana polica za vpogled v ponudbo v celotni verigi Intersport v Sloveniji

Prodajni prostor omogoča boljše storitve in svetovanje, kupcem so na voljo testni kotiček za tekaško obutev, servis in izposoja smuči ter informacijsko-nakupovalni kiosk, tako imenovana podaljšana polica.

Ta kupcu omogoča vpogled v ponudbo v celotni verigi prodajaln Intersport v Sloveniji in celo nakup v spletni prodajalni. Vse to sestavlja izboljšano nakupno izkušnjo, kupec pa lažje izbere pravo športno opremo, s katero se bo s svojim najljubšim športom ukvarjal še pogosteje in s še večjim veseljem.

Fotogalerija
1 / 10

Dobra izbira kakovostnih izdelkov priznanih in ekskluzivnih športnih znamk

Ponudbo še naprej zaznamuje dobra izbira kakovostnih izdelkov številnih priznanih blagovnih znamk ter ekskluzivnih blagovnih znamk, kot so McKinley, Nakamura, Energetics, Pro Touch, TecnoPro, Firefly in druge, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

V posodobitev prodajalne v Kranju so v Intersportu vložili več kot 400 tisoč evrov. Na odprtju prodajalne se je predstavila tudi Gimnazija Franceta Prešerna iz Kranja, s katere prihajajo številni slovenski vrhunski športniki in uspešni dijaki na številnih drugih področjih.

Gimnazija goji do športnikov prijazno izobraževanje, ki spodbuja neprestano učenje z zdravim, aktivnim življenjskim slogom. Za spodbudo na tej poti bo Intersport šoli podaril nekaj športne opreme za izvedbo njihovih aktivnosti.