Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 7. 2023,
23.04

Osveženo pred

9 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,54

Natisni članek

veleposlaništvo slikarstvo hčerka Zmago Jelinčič

Petek, 21. 7. 2023, 23.04

9 mesecev, 1 teden

Hči Zmaga Jelinčiča ruskemu veleposlaniku podarila svoji umetnini #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,54
Zmago Jelinčič | Prvak stranke SNS Zmago Jelinčič - Plemeniti je s ponosom delil fotografije svoje hčerke, ki ruskemu veleposlaniku v dar izroča svoja umetniška dela. | Foto Ana Kovač

Prvak stranke SNS Zmago Jelinčič - Plemeniti je s ponosom delil fotografije svoje hčerke, ki ruskemu veleposlaniku v dar izroča svoja umetniška dela.

Foto: Ana Kovač

Aleksandra Tisa Jelinčič Plemeniti, hči nekdanjega poslanca in vodje SNS Zmaga Jelinčiča - Plemenitega, je ruskemu veleposlaniku v Sloveniji Timorju Ejvazovu podarila dve svoji sliki, izdelani v tehniki olje na platnu.

Kot je v objavi zapisal Zmago Jelinčič - Plemeniti, je njegova hči, slikarka Aleksandra Tisa svoji sliki, izdelani v tehniki olje na platno, ruskemu veleposlaniku v Sloveniji Timorju Eyvazovu in Ruski federaciji podarila na veleposlaništvu Ruske federacije v Ljubljani.

"Nesporni optimizem te umetniške stvaritve je zagotovo v njeni naravnanosti rešitve vseh problemov, očiščenja negativizma in nihilizma ter vzbuja prepričanje v pozitivno rešitev, zmago čiste ideje, tradicionalnih vrednot in ponovnega veselja do življenja brez vsiljenih degeneracij in maloumja," je zapisal ob fotografijah, na katerih njegova hčerka ruskemu veleposlaniku Ejvazovu izroča svoja umetniška dela.

Kot je zapisal, dva kuščarja v simbolni obliki jin in jang na prvi sliki predstavljata hotenje Ruske federacije po multipolarnosti sveta, kjer vedno obstaja skladje, ki ne dovoljuje tistega, proti čemur se Ruska federacija bori in kar Ruska federacija želi. Metulj, ki je upodobljen v drugem kotu iste slike, pa "pomeni nov začetek, kjer kot feniks odpira tradicionalne poglede na naravo, odpira prostor za nova razmišljanja, za nove korake v svetlo in barvito prihodnost".

Na drugi sliki upodobila čebelo

Na drugi podarjeni sliki je njegova hči naslikala čebelo.

"Ta čebela predstavlja trenutni propad zahodnega sveta, ki teži k temu, da se izničijo vse tradicionalne vrednote človeštva in se narava podredi globalističnim interesom. Smrt čebele kaže posledico tega početja in služi kot opomin. Ruski veleposlanik je osebno sliko sprejel kot dokaz razpada zahodnih deviantnosti," je še zapisal Jelinčič.

Zmago Jelinčič
Novice Poglejte, kaj je storil Zmago Jelinčič
Zmago Jelinčič Plemeniti
Novice Janković bi rušil vilo šefa SNS. Jelinčič: Nič ni res. #video
Ne spreglejte