Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 5. 2011,
7.14

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

parkirišča Dušan Semolič Fructal

Četrtek, 26. 5. 2011, 7.14

8 let, 1 mesec

"Če imajo denar za razkošne avtomobile, imajo tudi za parkirnino"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

V Ljubljani se obeta še enajst parkirišč "park&ride", a tisti, ki se hočejo z avtomobilom pripeljati prav do vrat, na njih verjetno ne bodo hoteli parkirati.

trinny (25. 5. 2011 09:10:14) V Ljubljani je dovolj parkirnih mest. Res pa je, da se moraš malo sprehoditi, da prideš recimo v strogi center, kar pa večini ni po volji, ker bi se najraje zapeljali direktno v trgovino ... tudi ta sistem park&ride je super posebno za tiste, ki hodijo v službo v sam center LJ iz okoliških krajev.

dmax (25. 5. 2011 12:29:32) problem ni v premalo parkirnih mestih, ampak v arogantnosti voznikov. Medtem, ko so parkirne hiše napol prazne, nekateri parkirajo na travi, pločnikih, na obeh straneh stranskih ulic in na zasebnih dvoriščih. Take "zastonjkarje" brez kulture in spoštovanja bi bilo treba še bolj "udariti po žepu" . Če imajo dovolj denarja za razkošne avtomobile, imajo tudi za parkirnino. Zaradi par EUR že ne bodo bankrotirali.

V rubriki Sproščeno s SiOL-om smo gostili prvega moža Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, ki je govoril o tem, kaj bo počel v pokoju, najbolj neverjetnih tračih in "domačnosti" s sodobnimi tehnologijami.

upokojenc (25. 5. 2011 10:18:11) Poglej ga korenjaka pa koliko let ima na puklu!!!Sevedi saj hudič nikoli ni delal ampak samo filozofiral in izkoriščal ubogi delavski razred!!Pol pa jamra kako izgledajo ljudje ki so zgaran KAJ pa on ve baraba lena!!Taki lenuhi kot so tile LIDRJI sindikalni si enostavno ne zaslužijo penzije saj niso nič nardil v življenju razen zavajal delavsi razred in izkoriščal vse sisteme ki so jih lahko! Baraba lena pokvarjena delat se spravi ne se pa tuki razkazuješ in zajebavaš delavce in državo!!!!!

Homer (25. 5. 2011 10:33:23) upokojenc Veš to tvoje naladanje me spominja na dva upokojenca: prvi je celo življenje vihtel lopato in kramp, drugi pa vozil tovornjak. Pa prvi očita drugemu: kaj jamraš, saj nikoli nisi delal, ves delovni čas si le sedel ..... Približno taka je tvoja filozofija. .......

Fructal je še ena od slovenskih družb, ki bi lahko kaj kmalu prešle v tuje roke. Bi se bilo treba slovenskih podjetij oklepati za vsako ceno, ali prodaja tujcem vendarle ni tako slaba?

usahero2 (25. 5. 2011 12:26:48) Oni bodo kupili fruktal z denarjem na kredit, podobno kot je Laško kupil Fruktal na prvem mestu. In tudi Agrokor je baje vse na kredit. Končni rezultat bo pa, da se bo kakšen Netanjahu potem hvalil, da zdaj niso pokupili samo romunije, bolgarije in Manhattna, ampak tudi Slovenijo, Hrvaško, Madžarsko in tako dalje. Teli naši tajkuni in politiki so samo igralci v tej svetovni goljufiji, ki jo mediji kličejo "finančna kriza". Sploh ni važno, kdo je na oblasti, vsi so lutke za tujce.

TomoK (25. 5. 2011 12:42:12) Bedaki. Fructal je brand, ki je bolj poznan kot Laško. Takih firm se pač ne prodaja. Se že mora splačat če se celo Srbi zanimajo.

Citrofreak (25. 5. 2011 14:21:40) Zdej pa streljate.. Jaz delam v slovenski firmi s 100 % slovenskim lastnikom, pa kaj mam od tega? Nič več kot tisti ki dela za tujca. Kaki nacionalni ponosi, kaki nacionalni interesi... nacionalni interes je izraz, ki ga imajo polna usta tisti ki z INTERESOM gulijo svojo NACIJO. Fructal je propadla zavožena firma, ki razen doma, ni poznana nikjer. Pa še doma predvsem po visoki ceni svojih sladkanih proizvodov iz tujih surovin. Bog daj da ga kdo sploh hoče kupiti. Delavci bodo pa na istem, na NIČ

Ne spreglejte